Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Življenjepis

Ste ostali brez službe čisto nepričakovano? V europass življenjepisu poudarite svoje kompetence. Če je vaš odgovor pritrdilen, se v teh dneh verjetno ukvarjate, kako se lotiti iskanja dela. Verjetno si zastavljate tudi vprašanje, kako napisati dober življenjepis, življenjepis, ki bo izstopal in pritegnil vašega potencialnega delodajalca.


Po spletu krožijo različni nasveti kako napisati življenjepis, kako biti kreativen, kako izstopati iz množice. A vse skupaj ni tako enostavno kot se zdi. Večina podjetji, organizacij, javnih služb prisegajo na ustaljen obrazec za življenjepis europass, kjer se moramo držati nekega vzorca, naše znanje je potrebno oceniti po za to določenih kriterijih.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org Eur-0.99-image-600x600-1 Življenjepis Uncategorized


Kar je dobro, da takšen obrazec ponuja je, da je velik poudarek na kompetencah, ki smo jih pridobili tekom življenja. In tu smo lahko kreativni, drugačni. Poudarite tudi svoja znanja, ki jih ni mogoče pridobiti v izobraževalnih okoljih, ampak se osredotočite na svoja nenavadna dela oziroma izkušnje, ki ste jih pridobili v drugačnih okoliščinah. Bodite izvirni in poudarite tudi svoje hobije, zanimanja, delo kot prostovoljec, itd.

Če bo vaš opis inovativen, ima vaš življenjepis možnost, da pade na mizo delodajalca, drugače pa se zna zgoditi, da pristane v smeteh.

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.