Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Zaposlitev za starejše

Kaj pa zaposlitev za starejše? To je pereča tema. O njej bi se dalo razglabljati, saj je dejavnikov, ki vplivajo na zaposlitev starejših veliko. Brezposelnost v Sloveniji je še vedno velika. Kljub temu pa je marsikateremu mlademu težko najti zaposlitev.

Delodajalci se premalokrat zavedajo, da so mnogi starejši ostali brez zaposlitve par let pred upoko-jitvijo. Nekaj je tudi takih, ki zaradi različnih omejitev kot je npr. bolezen, ne morejo več opravljati svojega poklica, pa si želijo delati na takšnem delovnem mestu, ki bi bilo primerno za njih.

Veliko delodaljalcev ne upošteva dejstva, da so ravno starejši tisti, ki imajo izkušnje, ogromno znanja in veščine, s katerimi lahko podjetju ali posamezniku veliko doprinesejo. Zavedati se moramo, da tudi zaposlitev za starejše ima marsikatere prednosti in ne le slabosti, ki jih je treba znati prepoznati in izkoristiti. Ker pa večina delodajalcev gleda dolgoročno, raje zaposluje mlade izobražence.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org Working-630427 Zaposlitev za starejše Uncategorized

Na koga naj se torej obrnejo starejši, ki iščejo zaposlitev? Na portale za mlade zagotovo ne. So ranljiva skupina, na katero bi se morali malce bolj ozreti. Ravno njim bi lahko naprimer namenili kakšen nov portal, preko katerega bi mogoče lažje našli zaposlitev.

Vsekakor pa ne bi smeli biti prezrti samo zato, ker so starejši in jim ne preostane več veliko delovne dobe. Navsezadje si vsi želimo prejemati pokojnino za katero pa so potreba določena leta delovne dobe. Pomagajmo torej, da tudi starejši dobijo zaposlitev in jim namenimo več pozornosti in možnosti.

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.