Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Vodja prodaje in marketinga m/ž

 • 2 leta nazaj
PROMOCIJE.ORG: OBIŠČITE NAŠ PORTAL ZA KUPONE IN PROMOCIJE. ZAKAJ BI PLAČEVALI PROVIZIJO RAZLIČNIM PORTALOM ZA KUPONE ALI PROMOCIJE, KO LAHKO NA WWW.PROMOCIJE.ORG ODDAJATE POVSEM BREZPLAČNE KUPONE OZIROMA STROKOVNO PREDSTAVITE SVOJE PODJETJE IN BOSTE DOBRO UVRŠČENI V GOOGLU.

O delovnem mestu

  Opis delovnega mesta

  Vodja prodaje in marketinga m/ž

  eAvio d.o.o.

  Te zanima dinamično prodajno delo v letalski industriji?

  Ali ti je prodaja strast?  Želiš spoznati nova tehnična znanja? Ali ti je digitalni marketing domač?

  Delo je pisano na kožo tistim, ki verjamejo vase in jim je delo na mednarodnem letalskem trgu izziv, hkrati pa jim posel omogoča, da se osebnostno in poslovno razvijejo.

  Podjetje eAvio smo leta 2011 ustvarili ljudje iz industrije letalskega prometa zaradi nujne potrebe, saj takrat na tržišču še ni bilo tovrstnih rešitev. Tako smo postali vodilni razvijalec programske opreme za brezpapirno pilotsko kabino ter ostalo brezpapirno delo v industriji letalskega prometa.

  Naše programske rešitve so bile temeljito preizkušene v operativni rabi in so odobrene s strani EASA in CAA.Smo strokovnjaki na področju uvedbe internih sprememb in implementacije brezpapirnih procesov v industriji letalskega prometa ter pridobitvi ustreznih odobritev s strani CAA na neboleč način.

  Odgovorni direktorji, menedžerji letalskih operacij, piloti in dispečerji so svoje znanje združili z IT strokovnjaki, s katerimi so razvili najobsežnejšo, uporabnikom prijazno in varno letalsko aplikacijo na tržišču.

  Obveščajte me

  Obveščajte me po e-mailu o prostih delovnih mestih, ki ustrezajo mojim kriterijem.

  CASOPIS.SI: ŽELITE, DA VAS PREDSTAVIMO V NAJBOLJŠI LUČI V SPLETNEM ČASOPISU? VAŠ ARTIKEL, STORITEV ALI PODJETJE NASPLOH? TO BO DVIGNILO VAŠE POZICIJE V GOOGLU, SAJ BESEDILA PIŠEJO STROKOVNJAKI ZA SEO OPTIMIZACIJO. OBIŠČITE CASOPIS.SI. VSI NAŠI ČLANKI KOTIRAJO NA VRHU GOOGLA.