Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

SKLADIŠČNIK -VILIČARIST

 • 2 leta nazaj
PROMOCIJE.ORG: OBIŠČITE NAŠ PORTAL ZA KUPONE IN PROMOCIJE. ZAKAJ BI PLAČEVALI PROVIZIJO RAZLIČNIM PORTALOM ZA KUPONE ALI PROMOCIJE, KO LAHKO NA WWW.PROMOCIJE.ORG ODDAJATE POVSEM BREZPLAČNE KUPONE OZIROMA STROKOVNO PREDSTAVITE SVOJE PODJETJE IN BOSTE DOBRO UVRŠČENI V GOOGLU.

O delovnem mestu

  Opis delovnega mesta

  Iščemo delavca za delovno mesto skladiščnik-viličarist v trgovini z gradbenim in instalacijskim materialom  v Ljubljani. Delovno razmerje bomo sklenili za   določen čas 6 mesecev zaradi nadomeščanja v času bolniške odsotnosti. Kasneje možnost  zaposlitve za nedoločen čas.  Za delovno mesto zahtevamo najmanj 3 leta delovnih izkušenj in  izpit za viličar.  Delo poteka v dveh izmenah. Prijave z dokazili pošljite na email: sonja@mix.si ali po pošti na naslov: MIX d.o.o., Stegne 15, 1000 Ljubljana.

  Obveščajte me

  Obveščajte me po e-mailu o prostih delovnih mestih, ki ustrezajo mojim kriterijem.

  CASOPIS.SI: ŽELITE, DA VAS PREDSTAVIMO V NAJBOLJŠI LUČI V SPLETNEM ČASOPISU? VAŠ ARTIKEL, STORITEV ALI PODJETJE NASPLOH? TO BO DVIGNILO VAŠE POZICIJE V GOOGLU, SAJ BESEDILA PIŠEJO STROKOVNJAKI ZA SEO OPTIMIZACIJO. OBIŠČITE CASOPIS.SI. VSI NAŠI ČLANKI KOTIRAJO NA VRHU GOOGLA.