Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Prodajni svetovalec/prodajalec avtomobilov (m/ž)

  • Trgovina ,Avtostoritve
  • Redna zaposlitev
  • 2 leta nazaj
PROMOCIJE.ORG: OBIŠČITE NAŠ PORTAL ZA KUPONE IN PROMOCIJE. ZAKAJ BI PLAČEVALI PROVIZIJO RAZLIČNIM PORTALOM ZA KUPONE ALI PROMOCIJE, KO LAHKO NA WWW.PROMOCIJE.ORG ODDAJATE POVSEM BREZPLAČNE KUPONE OZIROMA STROKOVNO PREDSTAVITE SVOJE PODJETJE IN BOSTE DOBRO UVRŠČENI V GOOGLU.

O delovnem mestu

  • icon
    Status delavca : Iskalci zaposlitev

Opis delovnega mesta

Flamin avto je slovensko podjetje, ki je pooblaščen prodajalec in serviser vozil. Sodelujemo z blagovnimi znamkami OPEL, CHEVROLET, PEUGEOT, SUZUKI in KIA. Na področju Maribora iščemo ambicioznega, komunikativnega sodelavca za prodajo novih avtomobilov evropske avtomobilske znamke, ki bo odgovoren za doseganje osebnih prodajnih ciljev. Nudimo dinamično delo za nedoločen čas z veliko novega znanja ter možnost razvoja in napredovanja v poslovnem sistemu. Pričakujemo najmanj V. stopnjo izobrazbe komercialne smeri, ter najmanj 3 leta delovnih izkušenj v prodaji avtomobilov.

Obveščajte me

Obveščajte me po e-mailu o prostih delovnih mestih, ki ustrezajo mojim kriterijem.

CASOPIS.SI: ŽELITE, DA VAS PREDSTAVIMO V NAJBOLJŠI LUČI V SPLETNEM ČASOPISU? VAŠ ARTIKEL, STORITEV ALI PODJETJE NASPLOH? TO BO DVIGNILO VAŠE POZICIJE V GOOGLU, SAJ BESEDILA PIŠEJO STROKOVNJAKI ZA SEO OPTIMIZACIJO. OBIŠČITE CASOPIS.SI. VSI NAŠI ČLANKI KOTIRAJO NA VRHU GOOGLA.