Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Operativni tehnolog/laborant

  • Ostale storitve
  • Redna zaposlitev
  • 2 leta nazaj
PROMOCIJE.ORG: OBIŠČITE NAŠ PORTAL ZA KUPONE IN PROMOCIJE. ZAKAJ BI PLAČEVALI PROVIZIJO RAZLIČNIM PORTALOM ZA KUPONE ALI PROMOCIJE, KO LAHKO NA WWW.PROMOCIJE.ORG ODDAJATE POVSEM BREZPLAČNE KUPONE OZIROMA STROKOVNO PREDSTAVITE SVOJE PODJETJE IN BOSTE DOBRO UVRŠČENI V GOOGLU.

O delovnem mestu

  • icon
    Status delavca : Iskalci zaposlitev

Opis delovnega mesta

Za 3+12 mesecev z možnostjo redne zaposlitve (nedoločen čas) zaposlimo gradbenega tehnika ali inženirja za dela v kabinetnem gradbenem laboratoriju in na terenu (naša gradbišča po Sloveniji) v kontroli kakovosti zemeljskih del in betonov.

Dela se izvajajo tudi v podaljšanem delovnem času in bo vikendih.

Obvezno vozniški izpit kategorije B.

Predznanje ni potrebno, ker vas bomo v enem letu naučili vsega da boste lahko začeli delati samostojno.

Iščemo moškega saj gre za fizično dokaj naporna dela, zdravega in v dobri kondiciji, ki je sposoben dnevno prevoziti tudi do 200-300 km in ob tem še izvajati storitve na gradbiščih.

Želena starost je max. 35 let.

Po prejetju vaše vloge-prošnje, bomo z ustreznimi kandidati opravili spoznavni razgovor.

Obveščajte me

Obveščajte me po e-mailu o prostih delovnih mestih, ki ustrezajo mojim kriterijem.

CASOPIS.SI: ŽELITE, DA VAS PREDSTAVIMO V NAJBOLJŠI LUČI V SPLETNEM ČASOPISU? VAŠ ARTIKEL, STORITEV ALI PODJETJE NASPLOH? TO BO DVIGNILO VAŠE POZICIJE V GOOGLU, SAJ BESEDILA PIŠEJO STROKOVNJAKI ZA SEO OPTIMIZACIJO. OBIŠČITE CASOPIS.SI. VSI NAŠI ČLANKI KOTIRAJO NA VRHU GOOGLA.