Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

OPERATIVEC

 • Ostale storitve
 • Redna zaposlitev
 • 2 leta nazaj
 • Gorenjska
PROMOCIJE.ORG: OBIŠČITE NAŠ PORTAL ZA KUPONE IN PROMOCIJE. ZAKAJ BI PLAČEVALI PROVIZIJO RAZLIČNIM PORTALOM ZA KUPONE ALI PROMOCIJE, KO LAHKO NA WWW.PROMOCIJE.ORG ODDAJATE POVSEM BREZPLAČNE KUPONE OZIROMA STROKOVNO PREDSTAVITE SVOJE PODJETJE IN BOSTE DOBRO UVRŠČENI V GOOGLU.

O delovnem mestu

 • icon
  Plačilo Euro 1000-2000 / Mesečno
 • icon
  Delovni čas Izmenični
 • icon
  Prostih mest: 2 prostih delovnih mest
 • icon
  Status delavca : Iskalci zaposlitev
 • icon
  Izkušnje Do 1 leta
 • icon
  Izobrazba Ni pomembna

Opis delovnega mesta

Podjetje Zup prevozi objavlja razpis za delovno mesto Operativca (letališče Ljubljana).

 

 

Hitro rastoče podjetje v svoje vrste vabi operativca. Po uspešnem razvoju poslovanja v Sloveniji in izredno povečanem obsegu na svoji poti potrebujemo  sposobne, iznajdljive,energične in srčne ljudi.

 

Ekipa za operacije ima polne roke dela, zato išče dodatne moči za:

 

razporejanje potnikov, voznikov in vozil z namenom zagotavljanja pravočasnega in varnega prevoza, izvajanje aktivnosti asistenčnega in klicnega centra, zagotavljanje odličnega poslovnega odnosa s prevozniškimi podjetji in vozniki,

sodelovanje v programih rekrutiranja, usposabljanja, informiranja, razvoja ter nadzora voznikov.

 

Ponujamo zaposlitev za določen čas enega leta z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Lokacija dela Letališče Brnik.

 

Rok za prijavo je  31.1.2020.

 

Prijava naj poleg CV, ki ga pripravi v europass obliki, vsebuje:

 

v preprosti tabeli navedi najpomembnejša pisarniška ali logistična orodja/programe in tuje jezike, ki jih obvladaš ter stopnjo svojega znanja (se lahko hitro naučim, dobro poznam, zelo dobro poznam).

Ne pozabi oceniti Google docs, Google sheets, MS Word, MS Excel, Angleščina– pogovor/pisanje, vse ostalo dodaj po potrebi…

 

Ne pozabi na nekaj stavkov o sebi (max. 5), da si bomo lažje predstavljali kdo si (hobiji, prosti čas, sanje, način preživljanja dopusta…).

Obveščajte me

Obveščajte me po e-mailu o prostih delovnih mestih, ki ustrezajo mojim kriterijem.

CASOPIS.SI: ŽELITE, DA VAS PREDSTAVIMO V NAJBOLJŠI LUČI V SPLETNEM ČASOPISU? VAŠ ARTIKEL, STORITEV ALI PODJETJE NASPLOH? TO BO DVIGNILO VAŠE POZICIJE V GOOGLU, SAJ BESEDILA PIŠEJO STROKOVNJAKI ZA SEO OPTIMIZACIJO. OBIŠČITE CASOPIS.SI. VSI NAŠI ČLANKI KOTIRAJO NA VRHU GOOGLA.