Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Mizar m/ž

  • Mizarstvo
  • Redna zaposlitev
  • 1 leto nazaj
PROMOCIJE.ORG: OBIŠČITE NAŠ PORTAL ZA KUPONE IN PROMOCIJE. ZAKAJ BI PLAČEVALI PROVIZIJO RAZLIČNIM PORTALOM ZA KUPONE ALI PROMOCIJE, KO LAHKO NA WWW.PROMOCIJE.ORG ODDAJATE POVSEM BREZPLAČNE KUPONE OZIROMA STROKOVNO PREDSTAVITE SVOJE PODJETJE IN BOSTE DOBRO UVRŠČENI V GOOGLU.

O delovnem mestu

  • icon
    Status delavca : Iskalci zaposlitev

Opis delovnega mesta

Za našega naročnika, uspešno družinsko podjetje, ki že več kot 50 let izdeluje različne kakovostne izdelke iz lesa, iščemo vedoželjno osebo za delovno mesto MIZAR m/ž.

Vaše delo bo obsegalo: delo na mizarskih – lesno obdelovalnih strojih, delo z ročnim električnim orodjem, priprava materiala, strojev in orodij za delo, montaža stopnišč, preverjanje mer in kakovosti obdelave elementa in izdelka, skrb za urejenost in čistočo delovnega okolja, ter ostala dela po navodilih delodajalca.

Pričakuje se: izkušnje niso nujne, če ste se opisanega dela željni priučiti, izobrazba ni pogoj je pa zaželena iz področja obdelave lesa. smisel za tehnična opravila, oblikovanje, lepoto in stvarjanje, ročne spretnosti, poznavanje merskih enot in morebitnih kakovostnih standardov, poznavanje tehnoloških lastnosti lesa.

Nudimo vam: zaposlitev za nedoločen čas z začetnim poskusnim obdobjem, urejen delovni čas od ponedeljka do petka, delo v prijetnem kolektivu, redno in dobro plačilo.

Kontakt:  vse kandidate in kandidatke, ki ste v zgornjem opisu prepoznali novo karierno priložnost vabimo, da se prijavite preko spletne strani s klikom na gumb Prijava na delo. Za dodatna pojasnila v zvezi z delom pokličite 070 552 327. Vaše prijave bomo obravnavali zaupno.

Obveščajte me

Obveščajte me po e-mailu o prostih delovnih mestih, ki ustrezajo mojim kriterijem.

CASOPIS.SI: ŽELITE, DA VAS PREDSTAVIMO V NAJBOLJŠI LUČI V SPLETNEM ČASOPISU? VAŠ ARTIKEL, STORITEV ALI PODJETJE NASPLOH? TO BO DVIGNILO VAŠE POZICIJE V GOOGLU, SAJ BESEDILA PIŠEJO STROKOVNJAKI ZA SEO OPTIMIZACIJO. OBIŠČITE CASOPIS.SI. VSI NAŠI ČLANKI KOTIRAJO NA VRHU GOOGLA.