Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

LIČAR

  • Avtostoritve
  • Redna zaposlitev
  • 2 leta nazaj
PROMOCIJE.ORG: OBIŠČITE NAŠ PORTAL ZA KUPONE IN PROMOCIJE. ZAKAJ BI PLAČEVALI PROVIZIJO RAZLIČNIM PORTALOM ZA KUPONE ALI PROMOCIJE, KO LAHKO NA WWW.PROMOCIJE.ORG ODDAJATE POVSEM BREZPLAČNE KUPONE OZIROMA STROKOVNO PREDSTAVITE SVOJE PODJETJE IN BOSTE DOBRO UVRŠČENI V GOOGLU.

O delovnem mestu

  • icon
    Status delavca : Iskalci zaposlitev

Opis delovnega mesta

Vrhunec naše proizvodnje predstavlja ekološka lakirnica, ki obenem predstavlja svetovni vrh sodobnih tehnologij za barvanje in antikorozijsko zaščito, po drugi strani pa jo odlikuje najširše prizadevanje za okolje in zdravje zaposlenih. V lanskem letu smo sodobni avtomatizirani liniji za potopno barvanje (kataforeza) dodali novo komoro za prašni sistem barvanja in s tem povečali svoje kapacitete. Iz tega razloga v lakirnici iščemo izkušene sodelavce za delovno mesto ličar.

Od kandidatov pričakujemo:

–          Zaželena izobrazba ustrezne smeri (ličar, slikopleskar, klepar ipd.) ali izkušnje s tega področja.

–          Natančnost in zanesljivost.

Obveščajte me

Obveščajte me po e-mailu o prostih delovnih mestih, ki ustrezajo mojim kriterijem.

CASOPIS.SI: ŽELITE, DA VAS PREDSTAVIMO V NAJBOLJŠI LUČI V SPLETNEM ČASOPISU? VAŠ ARTIKEL, STORITEV ALI PODJETJE NASPLOH? TO BO DVIGNILO VAŠE POZICIJE V GOOGLU, SAJ BESEDILA PIŠEJO STROKOVNJAKI ZA SEO OPTIMIZACIJO. OBIŠČITE CASOPIS.SI. VSI NAŠI ČLANKI KOTIRAJO NA VRHU GOOGLA.