Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Prosimo preberite Debugging in WordPress za več informacij. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313
Preloader

Nalagam

KUHAR

  • Gostinstvo
  • Redna zaposlitev
  • 12 mesecev nazaj
PROMOCIJE.ORG: OBIŠČITE NAŠ PORTAL ZA KUPONE IN PROMOCIJE. ZAKAJ BI PLAČEVALI PROVIZIJO RAZLIČNIM PORTALOM ZA KUPONE ALI PROMOCIJE, KO LAHKO NA WWW.PROMOCIJE.ORG ODDAJATE POVSEM BREZPLAČNE KUPONE OZIROMA STROKOVNO PREDSTAVITE SVOJE PODJETJE IN BOSTE DOBRO UVRŠČENI V GOOGLU.

O delovnem mestu

  • icon
    Delovni čas Izmenični
  • icon
    Status delavca : Iskalci zaposlitev

Opis delovnega mesta

samostojno pripravlja in kuha jedi po jedilnem listu, skladno s količinskimi normativi, odgovornemu za naročanje, posreduje naročila potrebnih živil, čistil, pripomočkov za čiščenje in drugih stvari za kuhinjo, pripravlja in čisti živila, ter skrbi za razporejanje tega dela pomožnemu osebju v kuhinji, pripravi hladne in tople začetne jedi, juhe, jušne zakuhe, enolončnice, po napotilu odgovornega v kuhinji in odgovornega za HACCP izvaja vse postopke, ki jih predvideva HACCP, skrbi za čistočo med in po končanem delovnem postopku, opravlja druga dela iz svojega poklica.

Obveščajte me

Obveščajte me po e-mailu o prostih delovnih mestih, ki ustrezajo mojim kriterijem.

CASOPIS.SI: ŽELITE, DA VAS PREDSTAVIMO V NAJBOLJŠI LUČI V SPLETNEM ČASOPISU? VAŠ ARTIKEL, STORITEV ALI PODJETJE NASPLOH? TO BO DVIGNILO VAŠE POZICIJE V GOOGLU, SAJ BESEDILA PIŠEJO STROKOVNJAKI ZA SEO OPTIMIZACIJO. OBIŠČITE CASOPIS.SI. VSI NAŠI ČLANKI KOTIRAJO NA VRHU GOOGLA.