Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

KONTROLOR/KA KAKOVOSTI IZDELKOV

  • Proizvodnja
  • Redna zaposlitev
  • 2 leta nazaj
PROMOCIJE.ORG: OBIŠČITE NAŠ PORTAL ZA KUPONE IN PROMOCIJE. ZAKAJ BI PLAČEVALI PROVIZIJO RAZLIČNIM PORTALOM ZA KUPONE ALI PROMOCIJE, KO LAHKO NA WWW.PROMOCIJE.ORG ODDAJATE POVSEM BREZPLAČNE KUPONE OZIROMA STROKOVNO PREDSTAVITE SVOJE PODJETJE IN BOSTE DOBRO UVRŠČENI V GOOGLU.

O delovnem mestu

  • icon
    Status delavca : Iskalci zaposlitev

Opis delovnega mesta

DODATNA ZNANJA: Specifična znanja s področja standardov kakovosti in menedžmenta kakovosti. Dobro poznavanje ustrezne zakonodaje in strokovnih standardov. Znanje o uporabi sodobnega orodja in sistemov za preverjanje kakovosti. Aktivno obvladanje enega tujega jezika (angleški ali nemški).  Poznavanje in usposobljenost za delo z računalnikom (Office programi, Pantheon…). Realizacija načrtovanja in usmerjanja kakovosti
Skrb za notranja in zunanja izobraževanje ter izobraževanje kupcev. Organiziranje izdelave poročil za posamezna časovna obdobja in različne namene. OSEBNE LASTNOSTI: Komunikativnost, sposobnost timskega sodelovanja. Samostojnost, odzivnosti in prilagodljivost. Storitvena naravnanost in odločnost. Natančnost in vestnost, pripravljenost za nenehno izobraževanje/dodatno. Dobre organizacijske sposobnosti. Sposobnost samostojnega odločanja. Samoiniciativnost in sposobnost uveljavljanja. Strateška in ciljna usmerjenost.  Smisel za delo s strankami.

Obveščajte me

Obveščajte me po e-mailu o prostih delovnih mestih, ki ustrezajo mojim kriterijem.

CASOPIS.SI: ŽELITE, DA VAS PREDSTAVIMO V NAJBOLJŠI LUČI V SPLETNEM ČASOPISU? VAŠ ARTIKEL, STORITEV ALI PODJETJE NASPLOH? TO BO DVIGNILO VAŠE POZICIJE V GOOGLU, SAJ BESEDILA PIŠEJO STROKOVNJAKI ZA SEO OPTIMIZACIJO. OBIŠČITE CASOPIS.SI. VSI NAŠI ČLANKI KOTIRAJO NA VRHU GOOGLA.