Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Iščemo monterja / mehanika na Ptuju

  • Avtostoritve
  • Redna zaposlitev
  • 2 leta nazaj
PROMOCIJE.ORG: OBIŠČITE NAŠ PORTAL ZA KUPONE IN PROMOCIJE. ZAKAJ BI PLAČEVALI PROVIZIJO RAZLIČNIM PORTALOM ZA KUPONE ALI PROMOCIJE, KO LAHKO NA WWW.PROMOCIJE.ORG ODDAJATE POVSEM BREZPLAČNE KUPONE OZIROMA STROKOVNO PREDSTAVITE SVOJE PODJETJE IN BOSTE DOBRO UVRŠČENI V GOOGLU.

O delovnem mestu

  • icon
    Status delavca : Iskalci zaposlitev

Opis delovnega mesta

Naziv delodajalcaDORSSEN IMS, industrijska montaža in servis, d.o.o.
Naslov delodajalcaBorovci 64 , 2281 MARKOVCI PRI PTUJU
Kontaktna oseba delodajalca za kandidatekontaktna oseba: KLANEČEK TOMAŽ telefon: 02/7777770 el. naslov: info@dorssen.com
Naziv delovnega mesta oziroma delaMONTER – MEHANIK – M/Ž
Opis del in nalogMEHANSKA MONTAŽA TRANSPORTNIH SISTEMOV ZA TRANSPORT LAHKEGA BLAGA IN PLAET, TER MONTAŽA VERTIKALNIH SKLADIŠČNIH DVIGAL IN PODOBNIH INDUSTRIJSKIH ELEMENTOV V AVTOMATIZIRANIH SKLADIŠČIH IN LOGISTIČNIH CENTRIH (FÖRDERTECHNIK). BRANJE TEHNIČNIH NAČRTOV. DRUGA MONTAŽNA DELA. PRIČAKUJEMO: DELOVNE IZKUŠNJE NA ENAKEM ALI SORODNEM DELOVNEM PODROČJU. VSAJ II STOPNJO IZOBRAZBE. ZANESLJIVOST, NATANČNOST IN MARLJIVOST. PRIPOROČLJIVO OSNOVNO ZNANJE NEMŠČINE IN/ALI ANGLEŠČINE. PRIPRAVLJENOST ZA DELO V TUJINI. VOZNIŠKI IZPIT B KATEGORIJE (PRIPOROČLJIVO).
Upravna enota delovnega mesta oziroma delaPTUJ
Število prostih delovnih mest10
Izobrazbasrednja poklicna, Strojništvo in obdelava kovin
Trajanje zaposlitveDoločen čas, 3 mesece
Delovni časpolni delovni čas
Delovne izkušnje6 mes
Vozniški izpitB
Poskusno delo2 meseca
Obveščajte me

Obveščajte me po e-mailu o prostih delovnih mestih, ki ustrezajo mojim kriterijem.

CASOPIS.SI: ŽELITE, DA VAS PREDSTAVIMO V NAJBOLJŠI LUČI V SPLETNEM ČASOPISU? VAŠ ARTIKEL, STORITEV ALI PODJETJE NASPLOH? TO BO DVIGNILO VAŠE POZICIJE V GOOGLU, SAJ BESEDILA PIŠEJO STROKOVNJAKI ZA SEO OPTIMIZACIJO. OBIŠČITE CASOPIS.SI. VSI NAŠI ČLANKI KOTIRAJO NA VRHU GOOGLA.