Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Iščemo magistra farmacije

  • Farmacevt
  • Redna zaposlitev
  • 2 leta nazaj
PROMOCIJE.ORG: OBIŠČITE NAŠ PORTAL ZA KUPONE IN PROMOCIJE. ZAKAJ BI PLAČEVALI PROVIZIJO RAZLIČNIM PORTALOM ZA KUPONE ALI PROMOCIJE, KO LAHKO NA WWW.PROMOCIJE.ORG ODDAJATE POVSEM BREZPLAČNE KUPONE OZIROMA STROKOVNO PREDSTAVITE SVOJE PODJETJE IN BOSTE DOBRO UVRŠČENI V GOOGLU.

O delovnem mestu

  • icon
    Status delavca : Iskalci zaposlitev

Opis delovnega mesta

V lekarni plavž zaposlimo magistra farmacije. Prosimo, da svoje prošnje za delo pošljete na info@lekarna-plavz.com

Lekarna Plavž je zasebna lekarna, ki na podlagi koncesije opravlja javno lekarniško dejavnost. Lekarna Plavž je članica Lekarniške zbornice Slovenije in deluje v skladu z zakoni, ki veljajo v Republiki Sloveniji na področju zdravstva in lekarniške dejavnosti. Med dejavnosti lekarne sodi preskrba z zdravili na recept in brez recepta, medicinskimi pripomočki, prehranskimi dopolnili, hrano za dojenčke, kozmetičnimi izdelki in izdelki za osebno higieno ter izdelki za živali. Na voljo so tudi homeopatska zdravila. V lekarni občasno izvajamo brezplačne preventivne meritve krvnega tlaka, glukoze in holesterola v krvi. Svetujemo glede pravilne uporabe in ravnanja z zdravili.

Obveščajte me

Obveščajte me po e-mailu o prostih delovnih mestih, ki ustrezajo mojim kriterijem.

CASOPIS.SI: ŽELITE, DA VAS PREDSTAVIMO V NAJBOLJŠI LUČI V SPLETNEM ČASOPISU? VAŠ ARTIKEL, STORITEV ALI PODJETJE NASPLOH? TO BO DVIGNILO VAŠE POZICIJE V GOOGLU, SAJ BESEDILA PIŠEJO STROKOVNJAKI ZA SEO OPTIMIZACIJO. OBIŠČITE CASOPIS.SI. VSI NAŠI ČLANKI KOTIRAJO NA VRHU GOOGLA.