Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Iščemo kuharja v Muti

  • Gostinstvo
  • Redna zaposlitev
  • 2 leta nazaj
PROMOCIJE.ORG: OBIŠČITE NAŠ PORTAL ZA KUPONE IN PROMOCIJE. ZAKAJ BI PLAČEVALI PROVIZIJO RAZLIČNIM PORTALOM ZA KUPONE ALI PROMOCIJE, KO LAHKO NA WWW.PROMOCIJE.ORG ODDAJATE POVSEM BREZPLAČNE KUPONE OZIROMA STROKOVNO PREDSTAVITE SVOJE PODJETJE IN BOSTE DOBRO UVRŠČENI V GOOGLU.

O delovnem mestu

  • icon
    Status delavca : Iskalci zaposlitev

Opis delovnega mesta

Ugledno podjetje I.M.D d.o.o. išče kuharja za delo v Muti. Prosimo, da prošnje naslovite na e-mail:kontakt@pri-izidorju.si

Nekaj besed o ponudniku:

Gostišče Pri Izidorju se nahaja tik ob glavni cesti Dravograd-Maribor, v dravski dolini. Ponaša se z 20 letno tradicijo, vendar se je v zadnjem času, s prihodom novega lastnika, marsikaj spremenilo.Tako je gostišče dobilo novo ime (prej se je imenovalo gostišče Urška), razširila se je gostinska ponudba, prenovil pa se je tudi ambient.

V neposredni bližini gostišča se najde kar nekaj zanimivosti, za katere verjamemo, da bodo zadovoljile še tako zahtevne obiskovalce. Za športne navdušence, ki bi se radi malo razgibali, je tu Bicikl-land, gozdna učna pot in v zimskih časih smuka na Kopah, ki so le za streljaj stran, ter druge športne površine. Tisti, ki pa so bolj raziskovalci po srcu, si lahko ogledajo Kovaško-livarski in gasilski muzej, različne arhitekturne spomenike ali se preprosto odpravijo na splavarjenje po reki Dravi, pri čemer bodo spoznali zgodovino te obrti na Koroškem.

Obveščajte me

Obveščajte me po e-mailu o prostih delovnih mestih, ki ustrezajo mojim kriterijem.

CASOPIS.SI: ŽELITE, DA VAS PREDSTAVIMO V NAJBOLJŠI LUČI V SPLETNEM ČASOPISU? VAŠ ARTIKEL, STORITEV ALI PODJETJE NASPLOH? TO BO DVIGNILO VAŠE POZICIJE V GOOGLU, SAJ BESEDILA PIŠEJO STROKOVNJAKI ZA SEO OPTIMIZACIJO. OBIŠČITE CASOPIS.SI. VSI NAŠI ČLANKI KOTIRAJO NA VRHU GOOGLA.