Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Glavni kuhar (m/ž)

  • Gostinstvo
  • Redna zaposlitev
  • 2 leta nazaj
PROMOCIJE.ORG: OBIŠČITE NAŠ PORTAL ZA KUPONE IN PROMOCIJE. ZAKAJ BI PLAČEVALI PROVIZIJO RAZLIČNIM PORTALOM ZA KUPONE ALI PROMOCIJE, KO LAHKO NA WWW.PROMOCIJE.ORG ODDAJATE POVSEM BREZPLAČNE KUPONE OZIROMA STROKOVNO PREDSTAVITE SVOJE PODJETJE IN BOSTE DOBRO UVRŠČENI V GOOGLU.

O delovnem mestu

  • icon
    Delovni čas Izmenični
  • icon
    Status delavca : Iskalci zaposlitev

Opis delovnega mesta

V kolikor imaš izkušnje z delom v gostinstvu, veselje do dela z ljudmi in si se pripravljen(a) učiti, potem te vabimo, da se nam pridružiš. Ni pomembno ali si zidar(ka), čevljar(ka), dohtar(ca), filozorf(ka), cvetličar(ka) … pri nas velja “to kar znaš, to veljaš”! Prijave zbiramo na info@pr-kral.si … Povej naprej … 🙂
O nas: Gostilna Pr’Kral se nahaja v kraju Verje pri Medvodah. V mali, prijetni, mirni vasici, v sicer živahni občini Medvode vam bo osebje gostilne Pr’Kral pripravilo okusne jedi iz naravnih sestavin ter ponudilo žlahtno kapljico rujnega, da se konkretno okrepčate po napornem dnevu, kolesarjenju, pohodništvu, partiji golfa in številnih drugih aktivnostih, ki jih nudi bližnja okolica.Vrata gostilne smo uspešno odprli in zato bomo kmalu potrebovali dodatne pridne roke za delo v strežbi in kuhinji.

Obveščajte me

Obveščajte me po e-mailu o prostih delovnih mestih, ki ustrezajo mojim kriterijem.

CASOPIS.SI: ŽELITE, DA VAS PREDSTAVIMO V NAJBOLJŠI LUČI V SPLETNEM ČASOPISU? VAŠ ARTIKEL, STORITEV ALI PODJETJE NASPLOH? TO BO DVIGNILO VAŠE POZICIJE V GOOGLU, SAJ BESEDILA PIŠEJO STROKOVNJAKI ZA SEO OPTIMIZACIJO. OBIŠČITE CASOPIS.SI. VSI NAŠI ČLANKI KOTIRAJO NA VRHU GOOGLA.