Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Delo zidarja in pomožna dela

  • Gradbeništvo
  • Redna zaposlitev
  • 2 leta nazaj
PROMOCIJE.ORG: OBIŠČITE NAŠ PORTAL ZA KUPONE IN PROMOCIJE. ZAKAJ BI PLAČEVALI PROVIZIJO RAZLIČNIM PORTALOM ZA KUPONE ALI PROMOCIJE, KO LAHKO NA WWW.PROMOCIJE.ORG ODDAJATE POVSEM BREZPLAČNE KUPONE OZIROMA STROKOVNO PREDSTAVITE SVOJE PODJETJE IN BOSTE DOBRO UVRŠČENI V GOOGLU.

O delovnem mestu

  • icon
    Status delavca : Iskalci zaposlitev

Opis delovnega mesta

E.H.construction d.o.o

Od kandidata pričekujemo :urejenost,znanje in potek dela na gradbišču po naročilu nadrejenog ,komunikativnost ,znanje slovenskega jezika ,prijaznost in odgovornost pri delu.Pnujamo tudi dobro plačilo če se kandidat izkaže za resnega in odgovornega delavca.Kandidat mora vedeti uporabljati motornu žagu in druge električne naprave katere spadaju v gradnju .Prednost imaju kandidati kateri so iz okolice Maribora in  imajo lastni prevoz.Kandidati so lahko iz BiH ali Hrvaške z osnovnim znanjem Slovenščine.Če kandidat nema urejenog stanovanjskega bivanja mu najdemo bivanje v samskemu domu MB.Upoštevati mora navodila delovodje,resnost in odgovornost za sebe in druge delavce ter prijaznost do stranki.Upamo na čim več povprašanj ker imamo ogromno dela.Kandidat mora biti psihično in zdravstveno stabilen .

Obveščajte me

Obveščajte me po e-mailu o prostih delovnih mestih, ki ustrezajo mojim kriterijem.

CASOPIS.SI: ŽELITE, DA VAS PREDSTAVIMO V NAJBOLJŠI LUČI V SPLETNEM ČASOPISU? VAŠ ARTIKEL, STORITEV ALI PODJETJE NASPLOH? TO BO DVIGNILO VAŠE POZICIJE V GOOGLU, SAJ BESEDILA PIŠEJO STROKOVNJAKI ZA SEO OPTIMIZACIJO. OBIŠČITE CASOPIS.SI. VSI NAŠI ČLANKI KOTIRAJO NA VRHU GOOGLA.