Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Delavec za servisiranje CNC lesnoobdelovalnih strojev

  • Strojništvo
  • Redna zaposlitev
  • 2 leta nazaj
PROMOCIJE.ORG: OBIŠČITE NAŠ PORTAL ZA KUPONE IN PROMOCIJE. ZAKAJ BI PLAČEVALI PROVIZIJO RAZLIČNIM PORTALOM ZA KUPONE ALI PROMOCIJE, KO LAHKO NA WWW.PROMOCIJE.ORG ODDAJATE POVSEM BREZPLAČNE KUPONE OZIROMA STROKOVNO PREDSTAVITE SVOJE PODJETJE IN BOSTE DOBRO UVRŠČENI V GOOGLU.

O delovnem mestu

  • icon
    Status delavca : Iskalci zaposlitev

Opis delovnega mesta

Ugledno podjetje Roli d.o.o. išče delavca za servisiranje CNC lesnoobdelovalnih strojev. Obvezno je znanje angleškega in nemškega jezika. Prosimo, da svoje prošnje naslovite na e-mail: roli@siol.net

Nekaj besed o ponudniku dela:

Podjetje MST Elektronik Rus je z več letnimi izkušnjami na področju telekomunikacij, antenskih-satelitskih sistemov, popravila naprav je uspelo uporabnikom zagotoviti odlično sliko, zvok in internetni dostop. Smo pooblaščeni izvajalec, monter za vse storitve Telemach d.o.o. in Total TV d.o.o. Imamo veliko izkušenj na skupinskih sistemih za manjše hotele, motele, počitniške domove. Naša servisna dejavnost na področju TV, LCD, LED, satelitskih, kabelskih, sprejemnikov, HIFI naprav, gramofonov, kasetofonov se izvaja v dogovoru z stranko.

Obveščajte me

Obveščajte me po e-mailu o prostih delovnih mestih, ki ustrezajo mojim kriterijem.

CASOPIS.SI: ŽELITE, DA VAS PREDSTAVIMO V NAJBOLJŠI LUČI V SPLETNEM ČASOPISU? VAŠ ARTIKEL, STORITEV ALI PODJETJE NASPLOH? TO BO DVIGNILO VAŠE POZICIJE V GOOGLU, SAJ BESEDILA PIŠEJO STROKOVNJAKI ZA SEO OPTIMIZACIJO. OBIŠČITE CASOPIS.SI. VSI NAŠI ČLANKI KOTIRAJO NA VRHU GOOGLA.