Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Blagajnik / blagovni referent

  • Trgovina
  • Redna zaposlitev
  • 2 leta nazaj
PROMOCIJE.ORG: OBIŠČITE NAŠ PORTAL ZA KUPONE IN PROMOCIJE. ZAKAJ BI PLAČEVALI PROVIZIJO RAZLIČNIM PORTALOM ZA KUPONE ALI PROMOCIJE, KO LAHKO NA WWW.PROMOCIJE.ORG ODDAJATE POVSEM BREZPLAČNE KUPONE OZIROMA STROKOVNO PREDSTAVITE SVOJE PODJETJE IN BOSTE DOBRO UVRŠČENI V GOOGLU.

O delovnem mestu

  • icon
    Status delavca : Iskalci zaposlitev

Opis delovnega mesta

Smo družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo, specializirano za trženje in distribucijo sadja in zelenjave. Naš moto »Ko užitki niso greh« nas spremlja na uspešni podjetniški poti in je podpora konstantni rasti. Uživamo v tem, kar delamo in smo ponosni, da nam uspeva. Smo delovni, ambiciozni in zelo dinamični, saj to zahteva blago, ki je temelj našega poslovanja.

Ustvarjamo zmagovalno ekipo z mladostnim duhom in strokovnim pristopom k delu. Prenavljamo in širimo naša obzorja, zato potrebujemo nove ideje in moči.

OPIS DELA:

vodenje evidenc o prejetem blagu s tehtanjem, ocenjevanje in priprava naročil za dopolnitev zalog, skrb za ustrezne odpise blaga, sprotno usklajevanje knjigovodskega stanja z dejanskim stanjem zalog – inventurni popisi, izkušnje z blagajno in gotovinsko prodajo, sprejem in izdaja gotovine, zaključevanje blagajne,     vodenje evidenca blagajniškega poslovanja, izkušnje pri delu s strankami, Izdaja prodajnih dokumentov, kot npr. dobavnice, računi, ipd.,reševanje reklamacij…

Delovno razmerje se sklene za določen čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Obveščajte me

Obveščajte me po e-mailu o prostih delovnih mestih, ki ustrezajo mojim kriterijem.

CASOPIS.SI: ŽELITE, DA VAS PREDSTAVIMO V NAJBOLJŠI LUČI V SPLETNEM ČASOPISU? VAŠ ARTIKEL, STORITEV ALI PODJETJE NASPLOH? TO BO DVIGNILO VAŠE POZICIJE V GOOGLU, SAJ BESEDILA PIŠEJO STROKOVNJAKI ZA SEO OPTIMIZACIJO. OBIŠČITE CASOPIS.SI. VSI NAŠI ČLANKI KOTIRAJO NA VRHU GOOGLA.