Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

BIG-DATA ANALITIK

  • Administracija
  • Redna zaposlitev
  • 2 leta nazaj
PROMOCIJE.ORG: OBIŠČITE NAŠ PORTAL ZA KUPONE IN PROMOCIJE. ZAKAJ BI PLAČEVALI PROVIZIJO RAZLIČNIM PORTALOM ZA KUPONE ALI PROMOCIJE, KO LAHKO NA WWW.PROMOCIJE.ORG ODDAJATE POVSEM BREZPLAČNE KUPONE OZIROMA STROKOVNO PREDSTAVITE SVOJE PODJETJE IN BOSTE DOBRO UVRŠČENI V GOOGLU.

O delovnem mestu

  • icon
    Status delavca : Iskalci zaposlitev

Opis delovnega mesta

Za delovno mesto BIG DATA ANALITIK iščemo osebo, ki bo na podlagi podatkov o bralnih navadah na spletnih medijih, pomagala kreirati demografske in psihografske profile potrošnikov.

Pričakujemo osebo z veliko afiniteto do dela z množicami podatkov in sposobnostjo pretvarjanja podatkov v njihovo uporabno vrednost. Osnovna naloga bo namreč integracija znanja s podatkovno analitiko, priprava demografskih in psihografskih profilov potrošnikov priprava in interpretacija statističnih analiz, uporaba data mining tehnik ter ustvarjanje visoko kakovostnih napovednih modelov.

Za delovno mesto Big-Data Analitik od kandidatov pričakujemo najmanj VIII. (9. SOK) stopnja strokovne izobrazbe (magister znanosti – star program) ali doktorat (10. SOK). Izkušnje iz področja vedenja potrošnikov, raziskav javnega mnenja, tržnih analiz in podobno predstavljajo prednost.

Od kandidatov pričakujemo natančnost, celosten pristop k delu in analitične sposobnosti, znanje angleškega jezika, odlične komunikacijske sposobnosti, pripravljenost za timsko delo, zmožnost razmišljanja izven standardnih okvirjev, izkušnje s pripravo analiz in poročil.

Prednost predstvljajo tudi poznavanje in razumevanje dela s CRM-orodji in orodji obdelave podatkov, uporabniških navad, nakupnih poti in prodajnih kanalov, tehnik strojnega učenja in algoritmov.

Obveščajte me

Obveščajte me po e-mailu o prostih delovnih mestih, ki ustrezajo mojim kriterijem.

CASOPIS.SI: ŽELITE, DA VAS PREDSTAVIMO V NAJBOLJŠI LUČI V SPLETNEM ČASOPISU? VAŠ ARTIKEL, STORITEV ALI PODJETJE NASPLOH? TO BO DVIGNILO VAŠE POZICIJE V GOOGLU, SAJ BESEDILA PIŠEJO STROKOVNJAKI ZA SEO OPTIMIZACIJO. OBIŠČITE CASOPIS.SI. VSI NAŠI ČLANKI KOTIRAJO NA VRHU GOOGLA.