Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

AVTOMEHANIK/ AVTOSERVISER

  • Avtostoritve
  • Redna zaposlitev
  • 2 leta nazaj
PROMOCIJE.ORG: OBIŠČITE NAŠ PORTAL ZA KUPONE IN PROMOCIJE. ZAKAJ BI PLAČEVALI PROVIZIJO RAZLIČNIM PORTALOM ZA KUPONE ALI PROMOCIJE, KO LAHKO NA WWW.PROMOCIJE.ORG ODDAJATE POVSEM BREZPLAČNE KUPONE OZIROMA STROKOVNO PREDSTAVITE SVOJE PODJETJE IN BOSTE DOBRO UVRŠČENI V GOOGLU.

O delovnem mestu

  • icon
    Status delavca : Iskalci zaposlitev

Opis delovnega mesta

Iščemo marljive avtomehanike, avto-elektrikarje, diagnostike, ki jih veseli servisiranje osebnih, lahkih dostavnih in tovornih vozil. Zahtevana je IV. stopnja strokovne izobrazbe tehnične smeri (avtoserviser, avtomehanik) ali druga smer s področja avtoservisne dejavnosti z najmanj 1. letom delovnih izkušenj na enakem ali podobnem delovnem mestu v servisni delavnici. Alternativno zadošča tudi ustrezno znanje s pridobljenimi izkušnjami za opravljanje dela. Zahtevan je vozniški izpit B kategorije, osnovno znanje angleškega in/ali nemškega jezika ter poznavanje orodij in naprav za izvajanje servisiranja, lastnosti vozil in postavljanje diagnoze o stanju vozila.

Obveščajte me

Obveščajte me po e-mailu o prostih delovnih mestih, ki ustrezajo mojim kriterijem.

CASOPIS.SI: ŽELITE, DA VAS PREDSTAVIMO V NAJBOLJŠI LUČI V SPLETNEM ČASOPISU? VAŠ ARTIKEL, STORITEV ALI PODJETJE NASPLOH? TO BO DVIGNILO VAŠE POZICIJE V GOOGLU, SAJ BESEDILA PIŠEJO STROKOVNJAKI ZA SEO OPTIMIZACIJO. OBIŠČITE CASOPIS.SI. VSI NAŠI ČLANKI KOTIRAJO NA VRHU GOOGLA.