Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

AVTOKLEPAR AS DOMŽALE D.O.O.

  • Avtostoritve
  • Redna zaposlitev
  • 10 let nazaj
  • Ljubljana
PROMOCIJE.ORG: OBIŠČITE NAŠ PORTAL ZA KUPONE IN PROMOCIJE. ZAKAJ BI PLAČEVALI PROVIZIJO RAZLIČNIM PORTALOM ZA KUPONE ALI PROMOCIJE, KO LAHKO NA WWW.PROMOCIJE.ORG ODDAJATE POVSEM BREZPLAČNE KUPONE OZIROMA STROKOVNO PREDSTAVITE SVOJE PODJETJE IN BOSTE DOBRO UVRŠČENI V GOOGLU.

O delovnem mestu

  • icon
    Status delavca : Iskalci zaposlitev

Opis delovnega mesta

V podjetju AS Domžale d.o.o. iščemo več novih sodelavcev/k, ki želijo svojo poklicno kariero nadaljevati v prijaznem kolektivu.

V svojo družbo vabimo:

AVTOKLEPAR

Vaše delo bo obsegalo:

–      Avtokleparska dela,

–      Demontaža in montaža delov, sklopov, naprav in sistemov vozil,

–      Rezanje, varjenje, lepljenje profilov in pločevine na vozila,

Od kandidatov pričakujemo:

–      IV. Stopnjo strokovne izobrazbe, smer avtokaroserist ali ključavničar ali druge ustrezne smeri.

Z izbranimi kandidati/kandidatkami bomo sklenili delovno razmerje za določen čas 6 mesecev, s poskusno dobo 3 mesecev, z možnostjo kasnejše zaposlitve za določen ali nedoločen čas.

V kolikor ustrezate zgoraj navedenim pogojem in si želite delovnega izziva v naši družbi, vas vabimo, da svojo prijavo oddate na elektronski naslov:

info@as-domzale.si

Več o našem podjetju si lahko preberete tudi na naši spletni strani: www.as-domzale.si. Za dodatna vprašanja smo Vam na voljo na telefonski številki 01/ 7225 690.

Obveščajte me

Obveščajte me po e-mailu o prostih delovnih mestih, ki ustrezajo mojim kriterijem.

CASOPIS.SI: ŽELITE, DA VAS PREDSTAVIMO V NAJBOLJŠI LUČI V SPLETNEM ČASOPISU? VAŠ ARTIKEL, STORITEV ALI PODJETJE NASPLOH? TO BO DVIGNILO VAŠE POZICIJE V GOOGLU, SAJ BESEDILA PIŠEJO STROKOVNJAKI ZA SEO OPTIMIZACIJO. OBIŠČITE CASOPIS.SI. VSI NAŠI ČLANKI KOTIRAJO NA VRHU GOOGLA.