Preloader

Nalagam

Vizija

Prednosti portala Zaposlitve.org za delodajalce!

Mi nismo samo navaden zaposlitveni portal, kot je večina konkurenčnih portalov, mi smo medijska družba, ki ima v lasti 8 močnih portalov, svoj lasten spletni časopis. Samo na Facebooku, nam sledi več deset tisoč ljudi. Torej z nami pridobite vidnost, kot vam jo nihče v tej državi ne more ponuditi.

Naša prednost pred konkurenco je to, da smo strokovnjaki SEO optimizacije, dolga leta smo bili namreč vodilno podjetje v Sloveniji za izdelavo spletnih strani, vendar smo se kasneje preusmerili v marketing. Znanje, ki smo ga v 10 letni karieri SEO optimizacije za več, kot 10.000 naročnikov po celem svetu pridobili, sedaj uporabljamo, da pomagamo podjetnikom pridobiti vidnost, ki bi jih drugače drago stala.

Zakaj bi plačevali oglase po 600 EUR ali več, to je nesmisleno. Mislite, da vam ta oglas ponuja kaj več, kot oglas na našem portalu?

Nikakor ne, mi imamo odlične pozicije v Googlu, povsod smo praktično na prvem listu Googla, imamo daleč največ sledilcev na socialnih omrežjih, še celo več, imamo v lasti 8 portalov in naša baza naročnikov je večja od kateregakoli portala.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org IMG-03f537550470b79157d15bf196c326a2-V-1024x768 Vizija

Imamo v lasti brezplačno ANDROID in IOS aplikacijo, ki jo večina ponudnikov, niti zavod za zaposlovanje nima. Ob registraciji vnesete svoj CV in označite delovno mesto, ki vas zanima. Ko se prikaže prosto delovno mesto v vaši bližini, vas aplikacija avtomatično obvesti po sms-u. Enako velja za delodajalce, ki označijo kader, ki ga potrebujejo. Ko se prijavi ustrezen delavec v bližini, je obveščen po sms. Tako napredne aplikacije nima noben portal v Sloveniji.

Torej kaj vam lahko drugi ponudijo več, kot mi? Le višjo ceno in enako ali celo še slabšo storitev.


Kako postanete član portala zaposlitve.org?


Pokličete 069 90-34-34
in se z našimi agenti dogovorite, da vam pošljejo na e-mail povezavo, do spletne naročilnice, lahko nam tudi pišete na narocila@zaposlitve.org.

Tehnična podpora je po telefonu dosegljiva vsak dan med 8:00 in 20:00 uro za naročila.

Lahko se tudi sami registrirate na spletni strani, kot delodajalec, ter ob objavi vašega oglasa izberete paket po svojih željah.

Kakšne vrste članarine na portalu obstajajo?


Za podjetnike imamo tri vrste članarin, ki veljajo 365 dni v letu in sicer MINI, MIDI, MAXI

MINI članarina je namenjena manjšim podjetnikom, ki ne oddajajo pogosto oglase. Ta omogoča 5 objav letno. Kar pomeni, da četudi ne dobite delavca, lahko objavo ponovite popolnoma brezplačno še enkrat, brez dodatnih stroškov.

MIDI članarina je namenjena srednje velikim podjetjem. Omogoča do 10 objav letno. Kar pomeni, da četudi ne dobite delavca, lahko svoje objave ponovite brez stroškov. Dobra je predvsem za srednje velika podjetja, kjer se potreba po delavcih večkrat pojavi na leto.

MAXI članarina je namenjena večjim podjetjem in agencijam, ki oddajajo oglase za svoje naročnike. Z njo nimate omejitve. Torej lahko oddate neomejeno število oglasov in pravtako te oglase, lahko sami ponovite brez stroškov.

Imate več vprašanj glede članarin? Pokličite nas na: 069 90-34-34


Grafično oblikovanje oglasov:
V kolikor želite vaše oglase lahko mi sestavimo in grafično oblikujemo po vašem naročilu. Vaša naloga je le, da nam po e-mailu pošljete vsebino oglasa, vse ostalo sestavimo mi. Seveda vam pred objavo, tudi pošljemo na vpogled. Tovrstne oglase tudi strokovno optimiziramo za Google, da kotirajo zelo visoko na ključnih besedah. Na portalu pa vaš oglas povdarimo v rubriki Priporočamo. Za naročila pokličete 069 90-34-34

Portal je namenjen brezplačni uporabi slovenskih uporabnikov in podjetnikov. Je last Srbskega podjetja in last države Republike Srbije. Inšpektorat Republike Slovenije nima pravice vposega v tuje portale in kontaktiranje naših poslovnih partnerjev.

Brezplačni zaposlitveni oglasi

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org 78353335_2377372689245560_218456403340165120_o Vizija

Vsi naši obstoječi člani lahko še naprej oddajate oglase popolnoma brezplačno v naši aplikaciji www.zaposlimo.com. Oglasi so trajni in neomejeni. Veljajo samo za podjetnike, ki so v preteklosti bili člani portala zaposlitve.org in so prispevali za razvoj našega sistema.