Preloader

Nalagam

TS METAL, proizvodnja d.o.o. – Satošek Aljoša – Neplačnik in prevarant

Glede na izkušnje uporabnikov in tudi naših tržnikov s podjetjem TS METAL, proizvodnja d.o.o. odvetujemo sodelovanje z omenjenim podjetnikom. Satošek Aljoša je izredno nepošten podjetnik, tudi naš portal se je srečal z njegovimi lažmi in zavajanji. V ozadju tega podjetnika stoji žena Alja Satošek, ki storitve, ki jih je Aljoša Satošek naročil zavrača, kljub temu, da je direktor privolil, da se njegovo naročilo tudi posname.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org liar TS METAL, proizvodnja d.o.o. - Satošek Aljoša - Neplačnik in prevarant Uncategorized

Pri pregledu podjetja TS METAL, proizvodnja d.o.o. , Alja Satošek v tem podjetju ni navedena, niti kot prokuristka, niti kot druga pooblaščena oseba.

Tudi naš portal je za omenjenega podjetnika objavil zaposlitveni oglas, ki ga je naročil in je le-ta imel več tisoč ogledov in lepo številko kontaktov. Nato Aljoša Satošek ne želi računa plačati za naročeno storitev.

Odsvetujemo kakršnokoli poslovno sodelovanje z omenjenim podjetnikom ali sklepanje poslov, kot tudi zaposlitev pri omenjenem podjetniku,

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.