Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Študentski servis

Ko se dijak ali študent odloči, da bo postal delno finančno neodvisen, začne razmišljati o služenju svojega prvega denarja.  Prav ta odločitev jih pripelje, da obiščejo študentski servis. 

Študentski servis jim omogoča pomoč pri iskanju prvega delovnega mesta.  Velikokrat še mladi ne vedo točno, kaj jih zanima, v čem so zelo dobri, kaj jih ponuja velik trg dela. Za neodgovorjena vprašanja, ki se tičejo glede dela, jim je zato na voljo prav ta institucija. 

Razlogi, zakaj se nekdo odloči, da si bo poiskal možnost, ki mu bo ponujala zaslužek denarja, so različni. Velikokrat so odvisni  od trenutnega socialnega položaja, nekateri pa se odločijo za prvo zaposlitev iz radovednosti in želje po učenju. 

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org 01 Študentski servis Uncategorized

Pri iskanju prve zaposlitve je zelo pomembno, da pri izbiri kompetenc predstavljaš sebe. Tako izbereš pravilne kompetence, ki bodo tudi ključne za želeno zaposlitev. 

Zakaj študentski servis

Velikokrat študentski servis lažje in hitreje poišče primerno zaposlitev dijakom in študentom, ki so odprti in pripravljeni na delo. Imajo delovne navade, so ambiciozni in željni učenja. 

Nemalokrat se izkaže, da prva zaposlitev ni takšna, kot si jo je iskalec zamislil. V tem primeru, se spet obišče študentski servis, kjer dijaka ali študenta povprašajo, skupaj naredijo načrt in poiščejo novo zaposlitev. 

Delo preko študentskega servisa je super priložnost za tiste, ki bi se želeli preizkusiti tudi v tujini. Ponuja tudi možnost iskanja službe v tujini.

To je v trenutnem svetu zelo priporočljivo, saj se tako veliko mladih nauči novega jezika, socialnih veščin… Spoznavajo novo kulturo in običaje, ki jih mora pri nas ni. Študentsko delo najdeno preko študentskega servisa, pa lahko velikokrat kasneje pripelje tudi do redne in ustaljene zaposlitve. 

Če pa bi posameznik rad delal le kratek čas, na primer čez poletno sezono. Študentski servis tudi nekaj takšnih možnosti zaposlitve. Primer tega sta gostinska panoga in turizem, ki sta bolj obremenjena v poletnih kot v zimskih mesecih. Posledično med delovno silo sprejmeta tako dijake kot študente. 

Menim, da je delo preko študentskega servisa priporočljivo. Vsa podjetja, s katerimi študentski servis sodeluje, preverjena in imajo ponavadi takšni delavci dobro izkušnjo. 

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.