Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Spletni časopis za podjetnike Casopis.si

Spletni časopis CASOPIS.SI je še eden v nizu številnih uspešnih portalov medijske družbe. Vizija tega časopisa je, da predstavi ljudem tudi manjše podjetnike. Takšne, ki nimajo zadostne medijske podpore, ki nimajo denarja za oglaševanje. Delajo pa kakovostno in dobro.

Nažalost v Sloveniji še vedno velja pravilo, da mediji predstavljajo samo tiste, ki drago plačajo. Majhen človek ni pomemben. CASOPIS.SI želi to spremeniti. Želimo, da se piše tudi o majhnih podjetnikih, da niso na vrhu Googla samo takšni, ki reklame plačujejo. Mediji grejo celo tako daleč, da za denar predstavljajo tudi nepoštene podjetnike in tako zavajajo ljudi.

Časopis ni fokusiran samo na majhne podjetnike, saj smo članke pisali tudi o velikih podjetjih, hotelih itd … Je pa defenitivno najbolj realen časopis v državi, saj podjetnikom ne računamo visokih zneskov za pripravo člankov v časopisu, kot to počnejo ostali mediji. Članek si lahko privošči vsak podjetnik, tudi tisti najmanjši.

Poleg tega ima časopis odlične pozicije in članki so zelo obiskani. Mi smo strokovnjaki za SEO optimizacijo, kar pomeni, da pišemo optimizirane članke. Takšne, ki bodo visoko kotirali v Googlu. Od katerih boste imeli največ koristi. Ki vam bodo povečali prepoznavnost.

Prednost spletnega časopisa – Casopis.si

Kaj vam pomaga članek, ki ga nihče ne vidi? Ravno takšne članke piše večina medijev. Fokusirajo se na pravopis, namesto na vidnost. Mi delujemo obratno. Mi se fokusiramo na to, da boste od članka največ odnesli in kot spletni časopis prinesemo vašemu podjetju prepoznavnost.

Naša mediska družba, ki ima v lasti 8 zelo močnih portalov, ki so vsi uvrščeni na prvem listu Googla, dosega, vidnost, ki vam jo noben medij v državi ne more ponuditi. Vključno z lokalnimi televizijami.

Premaknite mejnike in stopite v ospredje. Obiščite naš spletni časopis in naročite pripravo članka za vaše podjetje, to je izjemnega pomena, za vaše podjetje. Pridobili boste vidnost, pozicije v Googlu in obiskanost. V izjemno reklamo boste pa vložili le minimalna sredstva.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org SmartSelect_20200412-105620_Chrome Spletni časopis za podjetnike Casopis.si Uncategorized

Spletni časopis – Casopis.si

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.