Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Služba brez izobrazbe

Služba je tako blizu, a tako daleč!

Želimo si službo za katero žal nimamo prave izobrazbe, kaj pa sedaj?

Če menite, da vam pot v vašo sanjsko službo ovira vaša izobrazba ali pa pomanjkanje izkušnj, lahko na tem veliko naredite in se takorekoč ‘nadgradite’.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org job-seekers Služba brez izobrazbe Uncategorized

Prevečkrat menimo, da je s koncem šolanja končana tudi naš izobrazba in s tem naša poklicna pot strogo začrtana. To še zdaleč ne drži. Vedno lahko posežemo po nečim novim in vedno lahko znova in znova pridobivamo nova znanja. Udeležimo se lahko delavnic in tečajev, kjer se lahko naučimo novih veščin. Prav tako lahko preverjamo možnosti prekvalifikacij v drugi poklic, tečajev, in podobno, kjer lahko pridobimo in nadgradimo svoja znanja in izkušnje.

Sanjska služba


To, da želite najti sanjsko službo, za katero nimate prave izobrazbe odraža to, da želite najti samega sebe. Pomeni, da se želite učiti, pridobiti nova znanja, skratka vse, da bi prišli službe, ki vas bo dopolnjevala, odražala vas same in v kateri boste vedeli, da ste dobri ter hkrati uživali v delu. Iščite možnosti dokler jih ne najdete. Ne obupajte in ne zadovoljite se z nečim manj. Postavite si jasno začrtane cilje in analizirajte svoje sposobnosti ter najdite način, da se vam želje uresničijo. Življenje je prekratko, da bi počeli stvari, ki vam kvarijo še tako lepe sončne dneve. 

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.