Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Sabina Bartolić Ambrož – Nepoštena podjetnica

Glede na izkušnje portalov, ki imajo čez zaposlitve, vas opozarjamo, da je Sabina Bartolić Ambrož se izkazala za izredno nepošteno podjetnico, nekulturno osebo, ki kriči v slušalko in nima osnovne kulture. Naročuje storitve, ki jih nato ne želi plačati in to po tistem, ko imajo njeni oglasi več tisoč ogledov in številne kontakte.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org liar-1 Sabina Bartolić Ambrož - Nepoštena podjetnica Uncategorized

V kolikor iščete službo, bodite zelo previdni, saj se Sabina Bartolić Ambrož ni izkazala, kot zaupanja vredna podjetnica pri naših partnerskih portalih. Njene oglase so vsekakor umaknili iz ponudbe. Ostane pa grenak okus, saj če je podjetnica sposobna izigrati zaposlitveni portal, kaj šele ta podjetnica lahko naredi delavcem, ko je potrebno plačati plačo?

V desetletju kariere nismo še naleteli na osebo, ki bi se tako obnašala po telefonu, ko smo poslušali posnetek njenega telefonskega pogovora in naročila. Gre za dvolično osebo in izredno nepošteno podjetnico.

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.