Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Razpis delovnih mest

Po raznih informativnih medijih vse pogosteje zasledimo vedno več razpisanih delovnih mest za tujino. Dandanes mladi že zaradi študija odhajajo iz Slovenije na razne izmenjave. Vedno več je takih, ki se tam po končanem študiju ustalijo ter tudi zaposlijo. 

Zakaj je tujina vedno bolj privlačna za iskanje zaposlitve? Svetovni trg omogoča delo poklicev, ki jih pri nas ni mogoče opravljati. Že zaradi narave dela, večje delovne sile, manjšega odstotka nezaposlenih in boljši pogoji na samih delavnih mestih, kot so bolje plačana dela, ki jih opravljajo ter boljši pogoji dela.

Delo v tujini pa ni za vse. Potrebno je dobro znanje jezika, ki ga uporabljajo v državi v kateri iščete delo. Pomembna je tudi dobra organiziranost in prilagajanje na novo, drugačno naravo dela. 

Prav tako se morate prepričati, da si selitve zares želite. S tem boste s tem zapustili svojo domovino, prijatelje sorodnike in vse kar vam je blizu. 

Če je vaša želja res tako močna, če ste željni novih pustolovščin, novih znanj in novega okolja. Začnite zbirati podatke o državah katere vas privlačijo. Preko spleta lahko poiščete aktualen razpis delovnih mest, kateri pa vam bodo pri zaposlitvi in selitvi lahko veliko pomagali.  

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org web3-tips-studying-help-exams-students-hard-work-shutterstock_1079701136-fizkes-ai Razpis delovnih mest Uncategorized

Za prijavo na določen zaposlitveni oglas pripravite prepričljiv življenjepis (najbolj je v uporabi Europass, zaradi evropskega formata). V katerega vključite svojo strokovno usposobljenost, delovne izkušnje, izobrazbo, vaše sposobnosti, znanja ter vaše želje in odgovornosti, ki ste jih pripravljeni sprejeti. Ključno je da poleg življenjepisa oddate tudi spremno pismo, v katerega napišete in vključite zakaj vas to delavno mesto zanima in zakaj bi bili zanj primerni.

Razpis delovnih mest v tujini

Če ste mladi iskalec zaposlitve, pa lahko preko različnih projektov, ki jih najdete na spletu, zaprosite za povrnjene potne stroške za razgovor, stroške za selitev, stroške priznavanja izobrazbe , stroške jezikovnega tečaja ter dodatno finančno pomoč za pripravništvo. 

Pri iskanju službe v tujini si lahko pomagate z veliko spletnimi portali, ki so temu namenjeni. Prav tako prek raznih oglasov v časopisih, medijih in drugih storitvah.

V kolikor ste željni nove izkušnje v življenju nikar ne odlašajte in se opogumite za korak v nov, vam še neznan svet. Ponudilo se vam bo veliko izkušenj in življenjskih dogodivščin. 

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.