Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Prosta delovna mesta Zasavska – zaposlitev

Zaposlitev Zasavska in prosta delovna mesta Zasavska 

Zasavska je geografska in statistična regija v osrednji Sloveniji. Obsega hribovit svet ob reki Savi med Ljubljansko kotlino in Panonsko nižino v Posavskem hribovju. Glavno središče regije in največje mesto v Zasavju so Trbovlje, ki slovijo tudi po njihovi zgodovini v rudarski industriji. Danes tam obratuje če še ene rudnik. Imajo pa zasavski muzej, kjer si lahko ogledate razstave. 

Zasavski delodajalci na straneh zaposlitvenih oglasov v teh dneh iščejo kuharja, natakarja in picopeka. Iz tega je razvidno, da se najbolj potrebuje gostinski kader.  Na našem portalu številni delodajalci iz Zasavja, išče delavce. S podjetji iz Zasavja lepo sodelujemo že dolgo časa pri zaposlitvah.

Med službami pa prosta delovna mesta Zasavska preko oglasov ponuja tudi podjetje Telkom d.o.o. iz Trbovelj. To je veliko in zelo aktivno podjetje v teh koncih, ki slovi po velikem številu delovnega kadra. 

Zasavje ni prav velika regija, vendar se izjemoma hitro širi in želi konkurirati drugim regijam, je hitrorastoče in ima vizijo prihodnosti. 

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org 261_1025_hro_3801-11 Prosta delovna mesta Zasavska - zaposlitev Uncategorized

V znani Steklarni Hrastnik so v zadnjem letu zaposlili kader z univerzitetno izobrazbo, in sicer gradbene in elektro smeri, MBA diplomanta ter kader s poklicno in srednješolsko izobrazbo. Sporočajo pa, da bodo nadaljevali s povečevanjem števila zaposlenih. Zaposlitev Zasavska Steklarna Hrastnik ponuja predvsem kadru s tehnično izobrazbo. Strojnike s poklicno ali srednjo tehnično-strojno izobrazbo, orodjarje in strojne inženirje. Steklarna Hrastnik sega že v zgodovino Slovenije in njihovi izdelki so eni najboljših slovenskih proizvodov.

Zasavci opažajo, da je odziv na njihove razpise zelo dober, ker se vedno več kadra prijavlja ne samo iz njihove regije, ampak iz različnih krajev Slovenije, zato očitno prosta delovna mesta Zasavska regija dodobra izkoristi in jih zna na pravi način predstaviti in ponuditi iskalcem zaposlitve. 

Zaposlitev Zasavska podjetja ponujajo vedno več, saj se znova in znova odpirajo nova podjetja, katera iščejo novo delavno silo. 

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.