Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Prosta delovna mesta Primorska – zaposlitev

Zaposlitev Primorska in prosta delovna mesta v Primorska

Naj najprej poudarimo to da imajo boljše izobraženi večje možnosti, da najdejo in ohranijo službo. Zaposlitev Primorska ponuja veliko, a v veliki večini so to v največji meri sezonska dela. Predvsem veliko vlogo tukaj igra tudi znanje Italijanskega jezika, saj so Italijani kar pogosti potrošniki izdelkov in storitev naše delovne sile na slovenski obali.

V predelovalni industriji, gradbeništvu in gostinstvu je veliko potreb tudi po mladi delovni sili brez izobrazbe, vendar gre navadno za sezonska prosta delovna Primorska namreč prav to najbolj potrebuje. To pomeni, da se osebe žal po določenem času vračajo v brezposelnost. Težje se zaposlujejo mladi, ki se ne prilagajajo potrebam na trgu dela in se hočejo zaposliti na delovnih mestih, kjer ni povpraševanja oziroma je že preveč delovnega kadra. Zaradi omejitve zaposlovanja v javnem sektorju je težje najti prvo zaposlitev v poklicih, ki pridejo v poštev za javni sektor.

Javni sektor zaposlitev Primorska regija ponuja kar nekaj. Med zelo iskanimi so tudi mornarji in ribiči.

Preverite ponudbo na največjem zaposlitvenem portalu.

Največ pa prosta delovna mesta Primorska ponuja v podjetjih kot so: Luka Koper, Lama, zavarovalnica Adriatic Slovenica, Generali, zaposlitvene agencije ABF, Trenkwalde, Aktual in hotelska podjetja. V Postojni in Pivki pa največ zaposlujejo v Postojnski jami, v perutninarstvu Pivka, Delamarisu Kal, podjetjih Fluidmaster, Oromet in Profiles.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org 261_1025_hro_3801-2 Prosta delovna mesta Primorska - zaposlitev Uncategorized

Turizem je pomembna panoga primorske regije in sezonska dela precej vplivajo na stanje brezposelnosti. Tako vsako leto ugotavljamo zmanjšanje brezposelnosti, ki se začne marca. Število brezposelnih upada vse do avgusta, septembra pa se delovna mesta v Primorski regiji začnejo postopno spet povečevati. Med turistično sezono se potrebe po delavcih precej povečajo, največ v gostinstvu in turizmu, transportu, trgovini, gradbeništvu in predelovalni industriji. V sezoni je največje povpraševanje po natakarjih, kuharjih, kuhinjskih pomočnikih, čistilcih, strežnikih in gospodinjskih pomočnikih ter po prodajalcih in zidarjih.

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.