Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Prosta delovna mesta Podravska – zaposlitev

Zaposlitev Podravska in prosta delovna mesta Podravska

Podravsko regijo po večini tvorijo gričevja in gozdnato hribovje ter polja ob reki Dravi, kjer se vodno bogastvo izkorišča za pridobivanje električne energije – predvsem zaposlitev Podravska regija tvori v sklopu verig hidroelektrarn na reki Davi, plodna in rodovitna zemlja pa so idealen pogoj za kmetijsko panogo, kjer prostih delovnih mest kar mrgoli, če ste le pripravljeni poprijeti za bilokakšno delo. 

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org 261_1025_hro_3801-3 Prosta delovna mesta Podravska - zaposlitev Uncategorized

Prosta delovna mesta Podravska občina ponuja najbolj obširno v Mariboru. Je drugo največje mesto v Sloveniji in potrebe delodajalcev iz dneva v dan rastejo. Tako dela v raznih obratih, kot tudi tajniška dela, so med zelo iskanimi. Ne gre pa izključiti tudi Pohorja, ki predvsem v smučarski sezoni prizanaša prosta delovna mesta Podravska je lahko hvaležna za smučišča, ki jih imajo. Ta so pomemben vir dohodka sploh za iskalce zaposlitve, ki iščejo sezonsko službo. Zelo veliko povpraševanja je po gostinskih delavcih, tehnikih in drugega kadra, ki pripomore, da je smučišče urejeno tako, kot mora biti. 

V Mariboru oziroma njeni okolici pa nimajo le smučišč. Imajo tudi izjemne izdelke – med njimi je bil slavni »tamič« iz Tovarne avtomobilov Maribor. Dobra moka, testenine, pekovski izdelki in slaščice iz Mlinotesta, kozmetika iz ene od tovarn mednarodnega podjetja Henkel. V Mariboru pa ima sedež tudi znana zavarovalnica Sava. 

Zaposlitev Podravska regija marsikateremu delodajalcu predstavlja ogromen pomen in vir dohodka pri pridelovanju in obdelovanju njegovih surovin. Sploh delodajalcem ki v Podravski regiji iščejo osebe, katere bi pomagale pri domačih poljedelskih izdelkih. Le-te so pri nas Slovencih še kako priljubljeni, ker so domači. 

Vrstijo se tudi proizvodnji obrati, kateri iščejo vedno več delovne sile, za katere iskalci zaposlitve, kateri iščejo delovno mesto v Podravski regiji hitreje najdejo. 

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.