Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Prosta delovna mesta Koroška – zaposlitev

Zaposlitev Koroška regija nima veliko. Tukaj se nahaja večji delež brezposelnosti v državi. 

Stopnja registrirane brezposelnosti na Koroškem je nižja od slovenskega povprečja, a nižje so tudi plače. Brezposelnost je rekordno nizka tudi na avstrijskem Koroškem, ponudba delovnih mest pa je vedno večja. Številne Korošce pa želja po boljši zaposlitvi in kakovostnejšemu življenju žene na delo k severnim sosedom, kjer so priložnosti za boljši zaslužek precej večje kot na Koroškem.

Najpogosteje prosta delovna mesta Koroška podjetja nudijo tistim, ki se ukvarjajo z gradbeništvom ali predelovalno industrijo. Poleg delavcev v industriji se iščejo tudi prosta delovna mesta kot so natakarji, kuharji, šoferji, prodajalci. 

Zaposlitev Koroška regija ponuja še v proizvodnih obratih, vedno bolj pa so iskani tudi dodatni zdravniki, trgovci in gostinci.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org 261_1025_hro_3801 Prosta delovna mesta Koroška - zaposlitev Uncategorized

Zaposlitev v Koroški regiji lahko dobite tudi študentje in dijaki, ki ste dopolnili 15 let, saj veliko delovne sile iščejo prav preko študentskih servisov in honorarnega dela, ki poteka med poletno sezono, ki so glavni dopusti in primanjkuje stalno zaposlenih oseb na delovnem mestu. 

Če ste iz Koroške ali pa sanjate o tem da bi se tja preselili zaradi obilice lepe narave in vsega kar Koroška ponuja, naj vas ne skrbi zaradi službe, saj je znano, da tam primanjkuje delovne sile in kaj hitro boste našli primerno zaposlitev, ki vas bo interesirala in katero boste radi opravljali.

Koroška pa je znana tudi po dobri hrani in pijači. Poskusite lahko tipične koroške jedi, kot so ajdovi žganci, nudli z različnimi nadevi, močniki, kaše. Lahko se odpravite v različne gostilne, ki jih na Koroškem ne zmanjka, prav te pa ponujajo vrsto prostih delovnih mest, katere je vredno uvrstiti na svoj seznam iskanja službe.

Prosta delovna mesta Koroška tudi redno objavlja na raznoraznih portalih za zaposlitev in časopisih. Sigurno se najde nekaj, kar vam bo interesantno. Preverite ponudbo na portalu zaposlitve.org koroških podjetnikov.

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.