Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Prosta delovna mesta javna uprava

Prosta delovna mesta javna uprava

Ko govorimo o prostih delovnih mestih, se moramo zavedati, da je velik problem le teh ravno v javni upravi. Na vseh področjih javnega sektorja namreč primankuje kadra, pa vendar je mladim tako težko priti do zaposlitve, sploh tiste prve.

Vzemimo za prvi primer naprimer učitelje. Le ti morajo preden se zaposlijo v javnem sektorju, v šoli, opravti strokovni izpit, pogoj za katerega pa je praksa na šoli. Toda kako priti do nje? Danes brez vez in poznanstev težko. Problem se pojavi tudi pri drugih poklicih v javni upravi.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org find-your-dream-job-with-jobseeker-on-board-today Prosta delovna mesta javna uprava Uncategorized

Pa poglejmo še primer pravosodnega policista, teh v Sloveniji primanjkuje. Zakaj? Najbrž zato, ker je to tvegan poklic, ki zahteva psihično in fizično pripravljenega človeka. Tudi plače zanj so prenizke. Poglejmo še občine in urade. Veliko prostih delovnih mest,pa vendar je mnogokrat tudi tam brez poznanstev težko priti zraven.


Kakorkoli povzamemo, problemi pri zaposlitvi v javni upravi so. Mogoče bi bili rešljivi na manj interni ravni in bolj javnemu objavljanju ter dostopanju informacij za iskalce zaposlitve na teh področjih. Prosta delovna mesta javna uprava so na voljo, tudi na našem portalu.

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.