Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Prosta delovna mesta Gorenjska – zaposlitev

Zaposlitev Gorenjska in prosta delovna mesta Gorenjska

Pokrajina spada med gospodarsko najbolj razvite predele Slovenije z močno in raznovrstno industrijo, obrtjo in turizmom, tako poletnim kot zimskim. V kmetijstvu izstopa živinoreja in poleg nje izkoriščanje gozdov.

Prosta delovna mesta Gorenjska redno objavlja v svojem znanem časopisu Gorenjski glas. Zaposlitev Gorenjska regija ponuja v izobilju. Zelo iskan kader so delavci v proizvodnji, turistični delavci, tehniki in tudi osebe, ki se želijo zaposliti v kmetijskih objektih. 

Za to regijo so značilni veliki sadovnjaki, njive, polja… prosta delavna mesta gorenjska torej ponuja v razgibanem okolju in v veliki meri na svežem gorskem zraku.

Gorenjska je znana tudi po hribovitih pokrajinah, kot je naprimer zelo turistični Krvavec, ki je aktiven tako pozimi, ki obratuje kot smučišče, kot poleti, ki je raj za hribolazce. 

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org 261_1025_hro_3801-4 Prosta delovna mesta Gorenjska - zaposlitev Uncategorized

Kot veliko panogo kjer zaposlitev Gorenjska skoraj ves čas ponuja, lahko definitivno štejemo industrijo. Prevladuje proizvodnja električnih strojev in aparatov, proizvodnja končnih lesnih izdelkov in kovinsko predelovalna industrija.

Gorenjska ima namreč zelo rodovitna tla, obilico gozdnatega pobočja in lesarstvo je ena izmed panog, ki je prevladujoča na tem koncu. Zelo pomembno industrijsko mesto za proizvodnjo lesnih izdelkov so Železniki (Domel, Alples). 

V portalu zaposlitve.org je včlanjenih vsaj 300 podjetij in samostojnih podjetnikov iz Gorenjske regije. Različnih krajev, kot so: Bled, Kranjska Gora, Kranj, Jesenice… Kot tudi iz številnih manjših krajev po celotni regiji. Naš sistem uporabljajo številni gostinci, hoteli…

Kranj pa je večje mesto v gorenjski regiji. Tudi to mesto je pomembno industrijsko, trgovsko in bančno središče z močno gumarsko (Sava) in elektronsko industrijo (Iskratel), Merkurjem in Gorenjsko banko. Danes šteje več kot 40.000 prebivalcev.

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.