Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Prosta delovna mesta Dolenjska – Zaposlitev

Zaposlitev Dolenjska in prosta delovna mesta Dolenjska

Dolenjska regija slovi po svojih naravnih vrelcih ter termalnih vodah. Prosta delovna mesta Dolenjska kot turistična regija nudi prav zaradi izvira termalne vode, saj so terme, po katerih se lahko pohvalijo, zelo obiskane in polne turistov. Hkrati pa je to idealno mesto za zaposlitev prebivalcev v tej regiji. Sploh v času, ko je trg dela precej izpraznjen in »izropan«. 

Prosta delovna mesta Dolenjska nudi v različnih hotelih, spa-centrih, kot reševalec iz vode, natakar in kuhar. Seveda pa manjka tudi delovni kader kot je fizioterapevt in pa prosta delovna mesta Dolenjska kot regija ponuja frizerjem in kozmetičnim tehnikom.    

V tej regiji slovijo tudi domače turistične kmetije. Ponujajo domačo pridelano hrano, in ponudba ki jo imajo, jim služi kot glavni vir dohodka. Ponujajo tudi prenočišča, zato en bo odveč, če se pozanimate, po potrebah zaposlitve sobarice ali pa kuharja in natakrja na kakšni od teh turističnih kmetij.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org 261_1025_hro_3801-1 Prosta delovna mesta Dolenjska - Zaposlitev Uncategorized

Velik del zaposlitev Dolenjska kot regija pa nudi tudi v vinogradih. Saj je obiranje trte njihovo večje sezonsko delo, ki ga lahko ponudijo in kjer se lahko zaposlite kot delavec za sezonsko delo. 

Zaposlitev Dolenjska podjetja ponujajo tudi v Krki, Revozu, Skupini TPV, Akrapoviču, Adrii Mobil, Livarju in drugi. Zaposlujejo tudi Pošta Slovenije in največji trgovci, kot so Hofer, Merkur, Mercator in Spar.

Dolenjska je lepa pokrajina, ki nudi ogromno možnosti za razgibano in terensko delo,. Sploh za tiste, ki niste željni sedenja v pisarnah in enoličnega dela. Ponuja vam veliko neokrnjene narave, reka Krka pa še dodatno privablja turiste na raznorazne vodne pustolovščine. Vabi tudi na izlete v naravo ter obiske vinskih kleti. 

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.