Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Prošnja za delo

Prošnja za delo

Kako sestaviti dobro prošnjo za delo, takšno, ki bo pritegnilo delodajalca. Da vas z veseljem povabi na razgovor, takšno, ki jo bo delodajalec z veseljem in navdušenjem prebiral? Mora biti pa predvsem iskrena.

Nekaj napotkov, ki vam bodo gotovo koristili so: da je prošnja prepričljiva že v prvem stavku. To pomeni da pritegne, da delodajalec bere dalje, dobro je da je lepo berljiva s konkretno vsebino. Veliko delodajalcev pritegne tudi to, da dodate svojo sliko. Tako si lažje predstavlja in si lažje o vas ustvari neko svojo sliko. Ne pozabite pa tudi na grafično privlačno obliko.

Prošnja je kot vstopnica za na razgovor. Če je prošnja za delo slaba in pomanjkljivo napisana. Najbrž ne boste dočakali razgovora, če pa je prošnja za delo kvalitetna, je delovno mesto skoraj že vaše.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org service-2-7 Prošnja za delo Uncategorized

Da, tako to je. Potrebno znajti in predstaviti v najboljši luči, čeprav je to za marsikoga nekaj novega in težko hvali sam sebe, a to je najboljši način, da se delodajalcu izkažeš z vsemi svojimi vrednotami.

Če pa ste eden izmed tistih, ki pošljejo preko 20 prošenj za delo in nazaj ne prejmete nobenega odgovora imate napačno zasnovano prošnjo. Raje, kot da delate napako še naprej vam naj prošnjo za delo napišejo profesionalci, ki vedo, kaj direktor želi prebrati. Da dovolite si, da je vaša prošnja za delo napisana s pomočjo poznavalca. S tem ni nič narobe, vendar morate se zavedati, da mora tudi taka prošnja spisana s pomočjo, odražati vas same in morate vanjo verjeti, drugače je brezpomenska. 

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.