Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Popoldansko delo

Popoldansko delo pri nas

Že imate zaposlitev in iščete zgolj popoldansko delo? Na našem portalu je veliko podjetnikov, ki ponujajo različna popoldanska dela. S tem delom si povečate prihodke ob tako slabih plačah v Sloveniji.


Tudi naše podjetje ponuja popoldansko delo in sicer za sklepanje pogodb s podjetniki za uporabo našega portala za kupone in promocije. Delo lahko opravljate povsem samostojno od doma. Gre za kontaktiranje podjetnikov prek telefona, emailov in socialnih omrežij.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org popldansko-delo Popoldansko delo Članki Uncategorized


Za vsako novo sklenjeno pogodbo ste procentualno dobro plačani. Seveda pa je vaše plačilo predvsem od vaše volje do dela in zagnanosti. Več boste naredili, boljše bo plačilo. Prodaja ni težka. Projekt 9 punc uspešno trži, res je pa da nimajo vsi enakih ambicij v življenju.

V kolikor vas zanima popoldansko delo v našem podjetju nas kontaktirajte. V nasprotnem primeru si oglejte vse oglase na našem portalu.

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.