Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Poišči delo prek portala

Poišči delo, kako začeti? 

Najbrž se vsi sprašujete, kako se na pravi način poiskati delo? Kje začeti in kaj je dobro vedeti.

Delo lahko iščemo na ogromno načinov, bodisi prek Zavoda za zaposlovanje, spletnih oglasnikov, raznih platformah, preko oglasov v časopisih, in še in še mrgoli idej.

Najprej naj poudarimo, da iščite počasi, premišljeno in sistematično. Kljub nujnosti po finančnem zalogaju, ni pametno prehiteti samega sebe in se zaleteti na prvo žogo, saj tako lahko izgubimo kakšno lepo možnost za delo, ki ga iščemo. 

Kljub premišljenemu izbiranju začasnih in občasnih del in postavljenim kariernim ciljem, se prej ali kasneje znajdeš v položaju, ko ne veš, kako najti ustrezno zaposlitev, kako se pripraviti na prvi razgovor in na kaj biti pozoren pri pisanju prijave in življenjepisa.

Prva stvar ki jo moraš narediti je to, da začneš na začetku. 

Izobrazba, ki ste jo pridobili med šolanjem, je nekje velik pogoj, da lahko opravljate določeno delo. Nekatera delovna mesta zahtevajo točno določeno izobrazbo, nekatera pa so takšna, da jih lahko opravljajo ljudje z različno izobrazbo. Možnosti zaposlitve je vedno več in trg dela se vedno bolj širi.

Možnosti za boljšo bodočo službo si povečujte s pridobivanjem izkušenj na področjih, ki vas zanimajo.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org service-2-1 Poišči delo prek portala Uncategorized

Pomembno je da spoznate sebe, svoje želje, vrednote in predvsem cilje. Pomembno je, da veste katero področje dela vas najbolj veseli in kaj si želite doseči. Razmislite tudi o tem, kaj vse vas lahko ovira pri doseganju zastavljenih ciljev in kako bi lahko te spremenili v dodaten izziv.

Le potrebno si je reči “poišči delo zdaj

Bodite izvirni, profesionalni, delo iščite aktivno in delodajalce z svojo zagnanostjo in močno voljo prepričajte, da ste zanje ustrezen kandidat. 

Dnevno spremljajte spletne zaposlitvene portale, saj se že velika večina delodajalcev poslužuje iskanja kandidatov preko interneta.

Prijavite se v razne baze iskalcev zaposlitve, napišite čimbolj zanimiv življenjepis, z vsemi vašimi znanji, cilji in dosežki. Prijavljajte se na obveščanje o ustreznih delovnih mestih. 

Na tak način boste slej ali prej boste našli delo, ki vas bo pritegnilo, takrat se pa čimbolj dobro pripravite na ustni razgovor, poskušajte odmisliti tremo in napetost, ne pokažite negotovosti ampak bodite odločni in vztrajni, in stresite vse svoje adute iz rokavov.

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.