Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Področje korportivne varnosti

 

Sem Boris Baranja, magister varstvoslovja, nazadnje sem bil zaposlen kot Manager za korporativno varnost pri podjetju Akrapovič d.d., vendar sem karierno pot sporazumno zaključil meseca aprila, ker je moje delovno mesto v Črnomlju in mi pomeni preveliko obremenitev vožnja- namreč vožnja v eno smer je eno uro in pol ob ugodnih vremenskih razmerah, kar je glavni vzrok za sporazumno prekinitev dela. Namreč to je glavni obremenilni dejavnik za mojo odločitev, saj dolgoročno gledano je taka vožnja za posameznika zelo naporna.

 

 

 

Poglavitne naloge so bile izdelava ocen tveganj, izdelava načrta fizičnega in tehničnega varovanja, sodelovanje s službo za zdravje pri delu, sodelovanj z oddelkom IT v zvezi informacijske varnosti, ter drugim področjem korporativnega varovanja.

 

 

 

Pred tem sem bil zaposlen na Ministrstvu za notranje zadeve, Direktorat za policijo in druge varnostne naloge, kjer sem se predvsem ukvarjal s fizičnim varovanjem Nuklearne elektrarne Krško in drugih jedrskih objektov (IJS, CSRAO) (ocene ogroženosti, pregledi in verifikacija načrtov fizičnega varovanja, prevoz jedrskega goriva), sodeloval sem delovnih skupinah za boj proti terorizmu, zaščiti kritične infrastrukture, ter druge naloge v zvezi ocenjevanjem varnostnih tveganj. Sodeloval sem v delovnih skupinah za varovanje informacijske in kibernetske varnosti ter GDPR.

 

 

 

Pred tem sem več let opravljal dela in naloge varovanja varovanih oseb (telesni stražar) od ministrov, predsednika vlade, DZ in drugih domačih in tujih delegacij na obisku v SLO (Bush – Putin, Clinton, Kraljica, Papež….) ter varovanja varovanih oseb na potovanjih v tujini.

 

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.