Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Nudim delo Facebook skupine

Ste iskalec zaposlitve in iščete delo? Veliko ste na internetu, tudi na socialnih omrežjih in iščete delo v raznih skupinah nudim delo? Zaposlitev prek Facebook-a je izredno nevarna, saj večina podjetnikov, ki oglašujejo prosta delovna mesta v brezplačnih skupinah ne velja za resne delodajalce.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org IMG-03f537550470b79157d15bf196c326a2-V-4 Nudim delo Facebook skupine Uncategorized

Veliko je neplačnikov, goljufov, ki se prikažejo, kot izredno prijazni, nato se po dveh mesecih dela lahko poslovite od plače. To so podjetja, ki ne želijo vložiti niti centa v oglaševanje. Če podjetnik nima par deset evrov, da vloži v to, da najde dobrega delavca, kako vam bo tak podjetnik plačo izplačal?

Ste se kdaj vprašali?

Bodite previdni in ne iščite zaposlitve na internetu v raznih skupinah nudim delo, ta podjetja nimajo javno objavljenih oglasov na zavodu za zaposlovanje. Zakaj? Lahko si mislite sami. V primeru, da boste ogoljufani, vam tudi inšpekcija veliko ne bo mogla pomagati. Zaposlitev je resna stvar in morate jo iskati le v resnih medijih ali inštitucijah, kot so zavod za zaposlovanje in vsi priznani portali vključno z našim.

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.