Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Promocije in kuponi portal – Promocije.org

Promocije in kuponi na portalu promocije.org

Portal je eden v nizu številnih portalov, medijske družbe, ki omogoča podjetnikom ugodno vidnost. Kot strokovnjaki za SEO optimizacijo skrbimo, da podjetniki dobijo največjo možno vidnost. Seveda za to jim ne pobiramo oderuških provizij, kot to počnejo ostali portali.

Kot medijska družba imamo za razliko od ostalih medijev drugačno vizijo. Želimo namreč, da se predstavi tudi majhne podjetnike, takšne, ki nimajo denmarja, da vlagajo v oglaševanje. Da niso na vrhu Googla, samo tisti, ki to plačajo. Danes podjetnik, ko plača vse davke in prispevke, mu nažalost ne ostane kaj dosti za oglaševanje.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org 261_1025_hro_3801-12 Promocije in kuponi portal - Promocije.org Uncategorized

Podjetniki so tako obubožani, da plačujejo astronomske provozije različnim portalom za kupone in promocije. Že tako so prisiljeni, dati popust. Ko odštejejo provizijo, jim ne ostane nič za oglaševanje.

Portal promocije.com ne pobira nobenih provizij, za oddajanje kuponov. Celoten dohodek, je vaš. Kupone lahko objavljate vsak dan, brez omejitev, za vsak artikel. Pravtako lahko napišete promocijo v obliki članka. Novih artiklov v ponudbi ali storitev. Plača se letna simbolična članarina, nato so možnosti vašega oglaševanja neomejene.

Kot velik medijska družba z več sto tisoč sledilci mi poskrbimo za vašo vidnost. Samo na socialnih omrežjih nam sledi več, kot 100.000 ljudi, kar pomeni, da bo vašo objavo videlo veliko več ljudi, kot bi reklamo ali kupon dali na televizijo.

Vrednost popustov določate sami, pravtako so celotni zaslužki vaši. Kaj imamo mi od tega? Naš portal se preživlja s sponzorskimi sredstvi in minimalnimi letnimi članarinami. Ker imamo več, kot 3600 članov, veljamo za največji portal za kupone v Sloveniji. Sicer z trženjem tega portala še nismo pričeli in oglasov ni veliko, saj najprej delamo na optimizaciji. V kratkem bo ta portal na vseh možnih ključnih besedah na prvem listu Googla.

Pridružite se še danes portalu promocije.org in oddajajte vaše kupone.

Promocije in Kuponi – Promocije.org

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.