Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Iskanje zaposlitve

Iskanje zaposlitve

Pri iskanju zaposlitve uporabljajte več načinov iskanja zaposlitve hkrati, saj si boste s tem povečali možnosti za uspeh. Bodite aktivni in vztrajni predvsem pa ne obupajte!

Izkoristite možnosti, ki vam jih ponujata odprti in skriti trg delovne sile. Odprti trg predstavljajo vidne objave prostih delovnih mest, medtem ko se na skritem trgu nahajajo še ne razpisana delovna mesta. Pa tudi priložnosti za sodelovanje s potencialnimi delodajalci.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org service-2-3 Iskanje zaposlitve Uncategorized

Kot zgoraj omenjeno obstajata torej pasivni način iskanja zaposlitve, to je odprti trg. V tem trgu spremljate objave in oglase preko zaposlitvenih portalov, časopisov, agencij za delo. Obstaja pa tudi aktivni način iskanja, to je skriti trg, kamor sodijo naključno iskanje zaposlitve preko različnih podatkovnih baz, iskanje zaposlitve preko znancev, sorodnikov, iskanje službe na kariernih sejmih, strokovnih konferencah itd.

Lahko pa preprosto z iskanjem preko družabnih omrežij in vašimi objavami, da iščete zaposlitev. Obstajajo različni zaposlitveni portali, kjer lahko spremljate ponudbe. Nekateri izmed vodilnih imajo narejene tudi napredne mobilne aplikacije. Ta aplikacije zelo poenostavijo vaše iskanje.

V neki raziskavi je bilo ugotovljeno, da 20 % iskalcev zaposlitve najde delo preko pasivnih načinov iskanja zaposlitve. Približno 80 % pa preko aktivnih načinov iskanja  zaposlitve.

Ni nujno, da boste zaposlitev našli takoj, ko si boste zadali, da boste zamenjali službo ali pa preprosto poiskali prvo službo.

Iskalcev zaposlitve je ogromno in pripravljeni morate biti, da boste iskanju namenili dovolj časa in da uspeh ni vedno zagotovljen takoj.

Iskanje zaposlitve je zaposlitev, zato v skladu s tem dejstvom načrtujte svoje aktivnosti . Bodite dosledni pri uresničevanju svojih zaposlitvenih ciljev. 

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.