Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Iskanje dela

ISKANJE DELA MED GOSPODARSKO ALI EKONOMSKO KRIZO

Zdaj ni čas za počitek ampak je čas za iskanje dela.

Vsaka gospodarska ali ekonomska kriza v svetu ali državi prinaša v naša življenja spremembe. Spremembe se kažejo na vseh področjih našega življenja, torej se dotakne vsakega izmed nas.

Kako preživeti te viharje, je pa odvisno od nas samih. Vsekakor smo mnenja, da vsaka takšna neprijetnost prinese tudi priložnost, ko lahko zaključimo staro poglavje in začnemo nekaj na novo.

Posedanje na kavču doma nam ne bo pomagalo, zato nam mora biti prioriteta iskanje dela. Po kriznih mesecih ali letih se ponudijo nove poslovne priložnosti. Kako res dobiti službo v času krize? Človek bi mislil, da je v času krize nemogoče dobiti službo.

Iskanje dela

Na splošno je res težko. Ko rečeno na splošno, s tem seveda mislimo klasično pošiljanje ponudb za delo, pri čemer iskalec zaposlitve nima jasnega stališča, kakšno službo želi.

Lahko pa je seveda tudi drugače: iskalec službe natančno ve, kaj želi ter kje, in je v iskanje službe pripravljen vložiti tudi nekaj več od poslanega življenjepisa in prošnje.

V primeru, da nam je onemogočeno, da opravimo razgovor po protokolu, kot smo navajeni, nam današnja informacijska tehnologija lahko zelo pomaga pri iskanju dela, saj lahko razgovore opravimo tudi preko video klicev.

Ta način komunikacije si vzemite v svoj prid. Z video klicem denimo prihranimo na času (ni se nam treba nikamor peljati) in gorivu, mnogi pa imajo pri tem načinu tudi manjšo tremo.

Moderna tehnologija nam namreč omogoča neomejene možnosti za komunikacijo na daljavo, veliko od teh pa je tudi brezplačnih. 

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org unnamed-1 Iskanje dela Uncategorized

Iskanje zaposlitve torej poteka kljub nepredvidljivim trenutkom. Zavedati se namreč moramo, da bo tudi vsaka kriza minila in življenje bo moralo teči naprej, z njim pa tudi gospodarstvo.

Bodite na preži, mogoče se odpre delovno mesto, ki si ga že dolgo želite. Bodite dva koraka pred ostalo konkurenco, pred ostalimi, ki tudi iščejo službo. Zakaj?

Kot smo že omenili, večina je mnenja, da se v kriznih časih ne išče novega kadra, zato doma čakajo in se smilijo samim sebi.

To je popolnoma narobe mišljenje, zato pojdite v akcijo, napišete dober življenjepis z najpomembnejšimi podatki in balast opustite, ker ga bodoči delodajalci neradi berejo, ostanite pozitivni in verjamem, da boste uspešni pri iskanju dela.

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.