Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Prosimo preberite Debugging in WordPress za več informacij. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313
Preloader

Nalagam

Iščete popravilo računalnika?

Iščete popravilo računalnika v Ljubljani ?

Strokovni kader servisa Ifix izvaja popravila računalnikov že več, kot 10 let. Gre za strokovno izkušen in zanesljiv kader, ki v najhitrejšem možnem času opravi popravilo vašega računalnika.

Pokličite takoj na 069 90 34 34 ali obiščite www.appleservis.si

Popravila vseh vrst računalnikov od Pc-ja, Apple, All in one, laptopov. Vaš računalnik tudi nadgradijo z najboljšimi komponentami in tako prihranite sredstva, da ne kupujete novega.

Ifix servis vam poleg popravila računalnikov ponuja, tudi prodajo Apple rabljenih in obnovljenih računalnikov, tako za podjetja, kot tudi za fizične osebe. Sedež servisa je v okolici Ljubljane v Medvodah.

Želite hitro popravilo v istem dnevu? Ob naročilu urgentnega popravila, v primeru, da so rezervni deli na voljo, vašo napravo popravijo, še isti dan.

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.