Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Honorarno delo

Honorarno delo je oblika zaposlitve, ki se izvaja manj ur tedensko v primerjavi z redno zaposlitvijo, kateri cilj je 40 ur tedensko. 

Za takšno obliko dela obstaja vedno več razlogov. Eden od razlogov je ta, da nam delodajalec ne more zagotoviti službe z polnim delovnim časom. Na pa še vedno močno potrebuje le za nekaj ur na dan oziroma nekaj ur na teden. Torej delo, ki nam ga delodajalec nudi, ni dovolj obsežno, da bi ga lahko opravljali 8 ur vsak dan. Potrebuje pa nekoga, ki mu bo to delo opravil občasno oziroma po potrebi. Delavec mu izstavi račun za njegovo opravljeno delo oziroma honorarno plačilo. Le-to je največkrat plačano po uri dela oz. po prometu dela.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org service-2-5 Honorarno delo Uncategorized

Honorarno delo je zelo priljubljeno tudi med študenti, ki med študijem opravljajo različna dela. Nekateri z namenom da pridobijo čimveč izkušenj, nekateri pa zato, da sploh lahko preživijo. Drugi spet zato, da si lahko privoščijo kakšno luksuzno stvar ali da si kupijo nekaj kar si želijo in si prej niso mogli privoščiti.

Honorarno delo 

Občasno delo lahko opravljajo tudi upokojenci, ki se še počutijo čile in zdrave, torej so vitalni, jim zdravje dobro služi in so pripravljeni na nove izzive.

Nekateri se odločijo za obisk tečajev za tretje življenjsko obdobje ter se še kaj naučijo. Drugi pa še v pokoju ostanejo aktivni ter opravljajo nekdanje delo preko avtorskih pogodb. Pa tudi tisti, ki so v rednem delovnem razmerju v prostem času opravljajo honorarno delo iz različnih razlogov. Razlogi za to so dodaten zaslužek, opravljanje honorarnega dela, ki jih izpopolnjuje in veseli.

Takšno delo je primerno skoraj za vsakogar, saj je lahko trajno ali pa le začasno, ko želimo pridobiti neko novo izkušnjo v svojem življenju. 

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.