Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Prosimo preberite Debugging in WordPress za več informacij. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313
Preloader

Nalagam

Delo

V svetu kjer živimo zasledimo ogromno ljudi, ki niso zadovoljni s svojim delom, vsi pa vemo, da če z veseljem hodimo v službo, smo tudi veliko bolj produktivni in uspešni pri samem delu. To doprinese veliko pozitivnih stvari, kot so napredovanje na višje delavno mesto, nagrade, boljše plačilo in še mnogo drugih bonitet. 

Služba je žal za marsikoga obveznost, ki mu prinese tako potreben mesečni prihodek. Za mnoge med nami je delo ki nam ni pisano na kožo kazen, ki smo jo prisiljeni opravljati do upokojitve. Pa to lahko spremenimo? 

Ni pomembno ali ste začetnik pri iskanju dela ali pa že izkušeni delavec, vedno lahko najdete pot do nečesa boljšega, nečesa, ki vas privlači in kar potihnem sanjate že dlje časa. 

Pomembno se je vprašati česa ne želite delati, saj tako že takoj izločite dela, pri katerih se ne vidite in vas odbijajo. 

Kako najti delo, ki vas veseli?

Pomislite pri čem ste dobri, kaj počnete najbolje? Lahko je to kuhanje, ustvarjanje, lahko je to javni govor, ste dobri v organiziranju stvari ali pri športu?

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org sving-job-1 Delo Uncategorized

Ste pomislili tudi na to, kakšen delavnik vam najbolj odgovarja? Vam sedenje za računalnikom 8 ur na dan predstavlja prevelik psihični in fizični napor? Ne zdržite brez razgibanega dela na terenu. Si predstavljate delati v vseh izmenah ali bi delali samo dopoldan.

Pomislite na svoje odgovore in ste že na pol poti pri iskanju dela, ki vas veseli, ste v njih dobri in bi jih opravljali z veseljem. 

Vsak dan je nova priložnost za nove odločitve. Tudi za tiste ki ste že vrsto leto v določeni službi in si želite spremembe ne oklevajte in si kreirajte življenje po svoje. Ni vam potrebno, da si nadenete etiketo : ‘prodajalka’, ‘krovec’, delavec v proizvodnji’… To ni tisto, kar vas definira. Če si želite spremembe, stopite korak naprej iz trenutne varne cone. 

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.