Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Delo na portalu

Iščete dobro plačano delo?

Naša ekipa širi poslovanje, zato vabimo vse izkušene prodajalce, ki iščejo delo v marketingu ali telefonskem trženju k sodelovanju. Postali smo vodilen portal za zaposlitve v Sloveniji z garaškim delom.

Kljub delu na preostalih portalih, ki so v lasti naše medijske družbe, še vedno smo močno fokusirani na rast zaposlitvenega portala.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org delo-zaposlitve-org Delo na portalu Članki Uncategorized

Delo na portalu obsega: Klicanje podjetnikov (direktorjev) po telefonu, predstavitev našega projekta, spodbujanje in prepričevanje, da se vpišejo v naš portal, ponujanje tehnične podpore za lastne naročnike.

V kolikor ste resen delavec in iščete dobro plačano delo, vas vabimo v svoj kolektiv. Tako, dam prošnje pošljite na racunovodstvo.mkcm(at)gmail.com

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.