Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Borut Potočnik s.p. – Neplačnik in nepošten podjetnik

Številni podjetniki so nas opozorili glede podjetnika Borut Potočnika s.p. centralno ogrevanje in vodovodne inštalacije. Gre za izredno nepoštenega podjetnika, ki naročuje razne storitve, kot direktor podjetja, nato njegova žena Andreja Potočnik, se predstavlja, kot odgovorna oseba v podjetju in noče plačati naročenih storitev. Kljub temu, da je Borut Potočnik samostojni podjetnik, ki je odgovoren za svoje podjetje.

Andreja Potočnik nato grozi in izsiljuje, zato bodite zelo previdni pri poslovanju s tem podjetjem. Ker so oddajali tudi zaposlitvene oglase pri določenih portalih, ki jih seveda niso hoteli plačati po opravljeni storitvi, bodite zelo previdni v kolikor iščete zaposlitev.

Podjetje Borut Potočnik s.p. ima sedež na Gori pri Komendi 26, 1216 Komenda. Bodite zelo zelo previdni in se raje izognite temu podjetju.

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.