Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Boris Gole je ugleden podjetnik, ki je trn v peti POPTV-ju

Kreator številnih uspešnih portalov v Sloveniji Boris Gole s.p., je z našim portalom opravil intervju. Pogovorili smo se glede teme, saj je bil Boris Gole večkrat napaden s strani medijske družbe POPTV.

POPTV se je na vse pretveze trudil Borisa Goleta prikazati, kot prevaranta, kot izsiljevalca, vendar njihove laži, niso naredile praktično nobene škode eni močni podjetniški viziji, ki je v ozadju, tega izjemnega podjetnika.

Po objavi je Boris Gole pisal odvetniku družbe POPTV, novinarki Maji Kos, inšpektoratu in policiji

Zakaj je Boris Gole bil medijsko linčan prilagamo sliko njihovega posnetka. Zato, ker je po pravici napisal, da je njegov časopis kotiral bolje, kot POPTV, kar si je POPTV tudi podčrtal. Nažalost so pa tako neumni, da tudi skriti dokazov niso znali. Toliko o profesionalnosti.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org Screenshot-2020-04-28-at-16.24.52 Boris Gole je ugleden podjetnik, ki je trn v peti POPTV-ju Uncategorized

Boris Gole se je po pogovoru z nami seveda odzval na vse objave medijske družbe POPTV. Poslal je številne dokaze, vendar jih niso upoštevali. Prikazovali so le svojo zgodbo, tisto, ki jo sami želijo, da dvignejo gledanost svoji oddaji.

Tako odgovarja pravnik družbe POPTV Cene Grčar, ko ga je Boris Gole pozval, da skupaj pokažejo dokaze pred policijo in ne v oddaji. Kultura na nivoju.

Obnašanje pravnika Ceneta Grčarja

Tukaj je razvidno, da je šlo za naročeno medijsko likvidacijo, saj je Boris Gole, kot je razvidno vsak email z dokazi poslal policiji in inšpektoratu o lažeh in nihče ni ukrepal.

Zaposlitev, prosta delovna mesta - Zaposlitve.org SmartSelect_20200428-231453_Gmail Boris Gole je ugleden podjetnik, ki je trn v peti POPTV-ju Uncategorized

Poglejte si sami kako vas lažejo Uroš Slak in druščina 24KUR

Najprej so želeli prikazati, da podjetja, ki so bila objavljena na njegovih straneh niso sodelovala z njim, da si zmišljuje reference. Seveda so jim bili poslani vsi računi od vsakega podjetja. Boris Gole je šel celo korak dlje. Sam se je prijavil inšpektoratu in policiji, da preveri delovanje njegovega podjetja. Nepravilnosti ni bilo. Inšpektoratu je Boris Gole poslal dokazila za vsako stranko na spisku, pa kljub temu je bila objavljena laž in to v mediji, ki naj bi mu Slovenci zaupali?

Glede na dejstvo, da so njegovi portali imeli na tisoče strank, kako težko je najti 2 ena in ista negativca, ki sta v vseh reportažah nastopala zakrita. Česa se te ljudje bojijo? Zakaj bi si nekdo, ki govori resnico zakril obraz? Je res tako težko najti 3 nezadovoljne stranke, med nekaj tisoč strankami? Katero podjetje nima nezadovoljne stranke? Zakaj, ko smo jih mi poklicali govorijo drugače, kaj je tukaj v ozadju? Zakaj podjetiki, ki so sodelovali lažejo, da niso, kljub temu, da se na waybackmachine v minuti ugotovi, da jim je Boris Gole naredil spletne strani. Za to ne rabite biti strokovnjaki.

Boris Gole žrtev medijskega linčanja

Bravo POPTV odkrili ste toplo vodo. Vi nimate nazdovoljnih strank? Tudi sam Boris Gole bi lahko v 10 minutah najdu 5 ljudi, ki bi pljuvali čez njih, vendar se Boris Gole kot ugleden podjetnik ne spušča tako nizkotno. Kako nizkotno se je pripravljen spustiti en novinar in lagat, zaradi objave?

Napake v podjetju Borisa Goleta so nemogoče, saj so se vsi klicali snemali, še sedaj hrani posnetke vseh naročil. Stranka se je morala strinjati, da se posname pogovor in pošlje račun, poleg tega je minuto kasneje prejela sms sporočilo. V sporočilu lepo piše, da bo storitev opravljena, poleg tega čez nekaj dni je bilo naročilo znova preverjeno ustno in posneto še enkrat.

Enkrat se človek lahko zmoti. Se res lahko zmoti 5x?

Po pritožbi na novinarsko razsodišče in priloženih dokazilih je sledilo maščevanje POPTV družbe. Tokrat v oddaji SVET Kanal A. Znova z lažmi. Zakaj bi se en tako velik medij ukvarjal s podjetnikom, ki računa 50 eur storitve, ko se v državi kradejo milioni? Poglejte si kako lažejo!

Ali je ta človek enostavno pokvarjen dovolj, da računa noče plačat, je tudi sposoben lagat v kamero zaradi ubogih 60 eur. Razkrivamo imena podjetnikov, ki so lagali v kamero zakritih obrazov, to so: Maja Belak, Rudolf Juteršek, Ladislav Sedovnik

Je izsiljevanje, ko pozoveš nekoga, da ti plača račun za opravljeno storitev, ki jo je naročil? Torej, ko dobite račun za RTV prispevek, je najbolje, da pokličete POPTV in rečete, da vas izsiljujejo. Lahko greste nekam na kosilo, ko vam natakar prinese račun, enostavno rečete, da vas izsiljujejo in se naredite žrtev. Pokličete POPTV, ki bo z veseljem priredil zgodbo.

Sprašujemo se kdo je naročnik tega medijskega linča, ki je več, kot očiten?

Viri:

https://casopis.si/boris-gole

https://praksa.org/boris-gole

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.