Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Servis Apple Ljubljana

Iščete Servis Apple? V Sloveniji je le malo dobrih strokovnjakov za popravila Apple računalnikov. Morate biti zalo previdni komu nosite svoj računalnik. Vposeg v vaš računalnik zaradi nekoliko nižje cene, vas lahko zalo drago stane.

Pokličite 069 90 34 34 ali obiščite www.appleservis.si

Servis Apple Ifix v Ljubljani vam ponuja kakovostne servisne storitve. Dolgoletne izkušnje na podorčju vseh popravil Apple računalnikov. Podjetje je specializirano samo za Apple popravila in dejansko se PC-ji niti ne ukvarja, kljub temu, da so lažji za popravila.

Servis ifix vam ponuja tudi strokovne nadgradnje vašega Apple računalnika in sicer zamenjavo procesorjev, grafičnih kartic in vsa ostala zahtevna dela, ki vaš star Apple računalnik lahko naredijo bolj zmogljivega kot novega.

Poleg servisa, vam ponujajo tudi prodajo prenovljenih Apple računalnikov in odkup vašega starega računalnika.

Iščete vgradnjo SSD diska v vašega Imaca, Mac minija, Macbook pro, menjavo baterije na Macbooku?

Na pravem ste mestu: Obiščite najhitrejši Apple servis

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.